ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

accident usor aseara

22 Sep 2008, 22:27

Am avut ghinionul de a fi lovit aseara din spate pe bd ghencea de un pusti care avea carnet doar de sase zile,concluzia care e,masina lui un peugeot 306 facuta praf,mondeo un pic spoilerul sifonat(cred ca iese la polis)nu mi-a venit sa cred ce masina zdravana am.. :D

Re: accident usor aseara

23 Sep 2008, 06:52

Sa intelegem ca a fost de ocazie accidentul? Sincer, eu le prefer sa fie noi, nu folosite deja... =))
Atentie unde postezi!

23 Sep 2008, 13:01

recomand sa verifici in portbagaj daca este ceva deformat .... si bara metatica care se afla dupa spoilerul de plastic.
Mai mult ca sigur este ceva indoit pe acolo :)

Aceelas lucru a patit un prieten dar in fata, dupa o verificare mai atenta a constatat ca bara de protectie din metal din fata ajunsese cam la 2 cm de radiator.....

23 Sep 2008, 13:14

Stai linistit, n-ai masina zdravana cum crezi...
Te-a pocnit in spate, cel mai probabil sub ca o fi pus si el frina. Botul masinilor este facut sa se deformeze, spatele nu.
D-asta el a iesit cu masina muci si tu cu urme minore.

23 Sep 2008, 13:43

sustin si eu ce spune pretorian

bara spate ascunde si o structura tip fagure care ajuta la accidente; e posibil ca respectiva chestie sa fie facuta praf. da bara jos si uita-te pe acolo, sa vezi daca are rost sau nu sa treci pe la service (mai ales ca faci totul pe rca-ul vinovatului)

23 Sep 2008, 14:40

$1 scrie:$2tai linistit, n-ai masina zdravana cum crezi...
Te-a pocnit in spate, cel mai probabil sub ca o fi pus si el frina. Botul masinilor este facut sa se deformeze, spatele nu.
D-asta el a iesit cu masina muci si tu cu urme minore.

Subscriu

23 Sep 2008, 18:34

Daca are RCA :D

23 Sep 2008, 20:09

$1 scrie:$2aca are RCA :D

si daca ai (ati) apucat sa mergeti la politie si nu i-ai dat drumul sa plece, vazand si crezand ca tu n-ai patit (mai) nimic...

24 Sep 2008, 13:42

da in primul rand am postat gresit,eram f. obosit;2-fagurele l-am verificat este ok;3-pt. jo_2k sa stii ca stau linistit,masina chiar s-a comportat bine dar daca tu esti asa de sigur ca nu e zdravana e parerea ta,frana a pus dar accidentul s-a produs in curba asa ca.....a ,si era sa uit nu mai posta comentarii asa rautacioase ca nu-ti sta bine b-(

24 Sep 2008, 21:23

omu nu era rautacios era realist... masina poate sa nu aibe absolut nimic si dedesubt sa fie lonjeroanele strambe spre expemplu... (nu spun ca este cazul tau neaparat dar este foarte posibil sa fi suferit si masina ta ceva din moment ce zici ca botul la pejo era destul de praf ;) )

25 Sep 2008, 20:55

;) normal ca e masina zdravana :D eu de ce am luato? bine ca esti ok.... si masinuta mea e ok :P
Răspunde