ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
25 Sep 2008, 21:14
salut! am luat o tzeapa de la cineva si am ramas pe drumuri. pe scurt, caut chirie sau gazda in iasi. sunt student la UAIC la info in anu 2. multumesc
25 Sep 2008, 22:59
salut..imi pare rau de cele auzite ...da cum de ai luat teapa????...te-as ajuta eu cu cea mai mare placere dar stau intr-un apart cu o cam-garsoniera conf I(asa se numesc in iasi) cu inca un coleg...in plus tre sa mai vina sa stea la noi un coleg de clasa care nu a prins camera la camin si vrea sa rezolve..ceva si dureaza cam vreo 2,3 sapt....
-de ce nu cauti in camin?poti sa o rezolvi cu un vreun administrator-in caz de vrei sa sta in camin(mie unu nu-mi place,nu mai e viata de student de acuma ceva in anii in urma)
-esti la UAIC??acolo sunt si eu Relatii si Afaceri Internationale-trec anul 3-poate ne vedem prin facult,iar daca aud ceva iti spun.(eventual lasi un PM)
26 Sep 2008, 00:27
la camin am stat anu trecut si nu a fost prea fain, iar acu e cam tarziu. cum mi-am luat tzeapa?? m-am bazat pe un prieten k ia el in chirie un ap si el la randul lui s-a luat dupa altu si asa am ramas cu mana-n fund

. dupa cum stii acum sunt niste preturi de te doare capu. nu e vorba de chirie ci de avansurile care le cer(6luni,12luni+garantie), sincer nu cred k sunt pe treaba lor. cum naiba sa ceri la un student 12 luni avans??!!??!? solutia mea finala este sa caut o gazda pana se mai calmeaza astia cu preturile lor. oricum multumesc mult si cine stie poate ne intalnim pe acolo. mai vorbim. toate cele bune