Totul despre membri

Mi-am luat masina noua !!!!! :) ff facelift 1.8 tdci -

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Asta e cauciucul cu problema !!!!!!!

Mesajde cata352004 » 03 Sep 2008, 20:12

ps : precizez ca am michelin primacy de 205/55/R 16

plasez si cateva poze din care se vede beleaua......sper sa-i dau de capat!!!!pacat ca in romania e o mare tzeapa treaba cu garantia... numai bine !!!! orice sfat e bine venit !!!o seara buna tuturor !!!
Fişiere ataşate
DSC07321.jpg
DSC07318.jpg
DSC07313.jpg
DSC07312.jpg
DSC07308.jpg
cata352004
Incepator

Maşina: ford focus sedan 2008 1.8 tdci 115 cp trend cu dotari incluse in oferta
VIN: WF0HXXWPD8G030446

Re: Mi-am luat masina noua !!!!! :) ff facelift 1.8 tdci -

Mesajde bogda1313 » 04 Sep 2008, 07:09

Sincer din poze nu vad nimic. Si deobicei galmele astea se fac atunci cand iei o groapa cu viteza sau te sui pe vreo bordura mai inalta si colturoasa. Nu cred ca ai sanse sa ti-o schimbe pe garantie. Incearca s-o faci pe CASCO mai bine.
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde shauru » 04 Sep 2008, 09:41

Salut,

Sper sa nu mai a probleme cu anvelopele. Chestia e ca la mine la peste 100 KM/h am o vibratie in volan, acum nu stiu daca e de la drum sau de la anvelope, dar o sa aflu la revizia de 2500. Am acelasi tip de cauciuce ca si tine. Am vazut pe alte Focusuri ca au pus si Continental.
shauru
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.6 16V, 2008, Trend Collection

Mesajde ALEKSS » 04 Sep 2008, 18:01

e mica!!!!
mai bine pune cauciucul pe spate si gata nu este asa grav.
cred ca l-ai frecat de o bordura ceva
ALEKSS
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS 2012 - 1.0 125cp
VIN: WF0KXXGCBKCE11148

Mesajde Razvychi » 07 Sep 2008, 11:40

$1 scrie:$2alut,

Sper sa nu mai a probleme cu anvelopele. Chestia e ca la mine la peste 100 KM/h am o vibratie in volan, acum nu stiu daca e de la drum sau de la anvelope, dar o sa aflu la revizia de 2500. Am acelasi tip de cauciuce ca si tine. Am vazut pe alte Focusuri ca au pus si Continental.

vibratiile vin de la galma aceea, muta cauciucul pe spate, da incearca sa ti'l schimbi pentru ca ii periculos sa umbli cu el asa chiar daca ii mica galma aia.
SUPERBA MASINA!!!! abia astept sa o scot si pe a mea(acelasi motorizare si tot sedan) am sa atasez si eu aici niste poze cu masina daca nu o sa te superi si sper sa ne vedem prin suceava(frecventez orasu destul d des). vad ca esti foarte multumit de masina, ma bucur sa aud asta, cred ca am sa fiu si eu la fel de multumit mai ales ca trec de la un fusion la un focus
BAFTA si cat mai multi KM fara incidente!!!
Razvychi
Gold Member

Maşina: ford fusion 2007 1.4tdci 68

Mesajde Razvychi » 07 Sep 2008, 11:46

atata stau si ma uit la pozele cu masina si ma minunez cat ii d faina!!! superba!! bordul ala ma omoara ;) . sa o pastrezi sanatos, o bijuterie!!!
Razvychi
Gold Member

Mesajde mihaisradu » 07 Sep 2008, 12:18

salut, am vazut topicul si vroiam sa-ti spun cate ceva despre cauciucul michelin primacy de 205/55/R 16. eu am masina de o luna, a venit echipata cu acelasi cauciuc. l-am lovit intr-o parcare la plecarea de pe loc pe cel din stanga spate. culmea, s-a spart in 2 locuri, janta s-a julit putin. sun 3 zile pe la toti cu site-uri de anvelope, la toti dealeri din bucuresti. nimeni nu are acest cauciuc, acest cauciuc nu exista in tara. trebuie facuta comanda, dureaza intre 3-5 zile, la altii cate 15 zile. preturi variate, romcar importatorul oficial imi cere 900 de ron pe el, anvelope.ro imi cere 590 ron, 2-5 zile lucratoare, dealerul meu bdt vest nu stie daca il poate aduce in 15 zile iar de pret nu mai vb, habar nu au. problema acestui cauciuc este indicele 94V, cu 91V gasesti peste tot, insa daca ai 3 cu 94 V e pacat sa-ti pui unu cu 91V. intr-un final l-am luat de la Colina Motors, pret initial 585 ron, pret final dupa un discount 560 ron, montaj gratuit. deci atentie cu acest cauciuc, nu se mai fabrica din 2006, ca sa termine stocurile echipeaza masinile noi cu ele. de banii pe care ii dai pe unul mai bine iti iei 2 de la alt producator, la fel de bune. scuze daca sunt offtopic, dar ma gandeam ca iti este utila chestia asta, ca sa sti pe viitor.
mihaisradu
Gold Member

Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna
VIN: WF0KXXGCBKBJ30097

Mesajde Razvychi » 10 Sep 2008, 13:07

cand mai pui niste poze cu masina? cum merge cum se comporta? cati km ai pana akuma?
drumuri usoare!!!
Razvychi
Gold Member

Mesajde dumiflo » 10 Sep 2008, 13:36

$1 scrie:$2and mai pui niste poze cu masina? ...

vorbesti serios ?
e cel mai mare fotograf al clubului ...mai rar atatea poze .

cata352004 ai rezolvat cu "beleaua" de cauciuc ?
Ex:'04 StreetKA , 1.6i - Negru
'07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
Smile is a curve that sets everything straight :-)
dumiflo
Ford Freak

Maşina: Honda Civic /Ford StreetKA
VIN: WF0LXXLURL4K29398

Raspunsuri pentru colegii care m-au intrebat diverse :)

Mesajde cata352004 » 10 Sep 2008, 14:24

...salutare tuturor....in ce priveste cauciucul,astept un raspuns de la cei cu garantia...o sa vad ce voi face in functie de raspunsul lor....cert e ca e o mare magarie cu garantia la noi in tara...o porcarie fara limite...trebuie sa astept raspunsul lor in scris...va voi spune pasii care i-am urmat...am ajuns la 8800 km cu un consum mediu de 5,3 l/suta.eu spun ca e bine.poze noi nu am...cum voi face o sa plasez pe forum....va urez tuturor o zi buna!!!!
cata352004
Incepator

Mesajde Razvychi » 11 Sep 2008, 14:49

WOW!!!..azi am facut drive test cu focus 1.8tdci. am ramas fara cuvinte.
30 d minute am fost tot cu zambetu pe buze. trage trage trage bineeeee motorul asta. am avut un traseu cu drum bun drum mai rau, curbe si deal ca sa zic asa traseu complet in care am putut sa imi dau seama dc poate masina. cred ca am sa fiu foarte multumit si d masina mea!!!
Razvychi
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 11 Sep 2008, 15:42

galma se vede numai cand se afla in partea de jos, adica pe asfalt ? daca misti roata se mai vede ? daca da unde tot acolo unde e incercuita sau pe noua pozitie care face contact cu asfaltul ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Adaugiri nasoale la problema cu cauciucul cu galma !!!!!!!!

Mesajde cata352004 » 15 Sep 2008, 10:55

.........dragi colegi si parteneri de discutii pe acest forum !!!!!! cine si-a mai lua masina de la reteaua ford din tara,ca mine sa pateasca !!!!!!!!!!!!! :O) ~:> [-X 3:-O asadar sa reiau....va scriam ca am probleme cuun cauciuc....are o galma mica(de aia nici nu am reusit sa o vad pana acum) dar este acolo si acea anvelopa nu mai e buna de circulat in siguranta.....dupa doua saptamani de cearta cu ei pe telefoane si emailuri,mi se spune de la Tester Suceava precum ca cei de la Iasi (tot de la Tester) au spus sa le duc anvelopa si ei o sa-mi raspunda in 30 de zile........i-am intrebat in acel moment daca eu sa mai platesc facturile de leasing in acest interval......"vai...ne pare rau...etc...bla...bla" din partea lor si in concluzie ii doare-n cot de mine in calitate de client !!!!!!! SA LE FIE RUSINE si aici le fac antireclama celor de la Tester Iasi in frunte cu domnul NedelcuTeodor,directorul zonal cu garantiile,care mi-a zis nonsalant sa dau un ciocan in janta ca sa mearga rezolvata pe casco......... :O) 3:-O fratilor,am ajuns sa vad ca astia merita dati "beep" si trimisi in "beep" pentru ca merita asta!!!!! oare intreaga retea ford e asa???? e pacat ptr ca masinile sunt bune !!!! cei care le vand s-ar potrivi mai bine pe plaja cu seminte si "ciunga".....SA VA FIE RUSINE DOMNILOR DE LA TESTER IASI !!!!!!!! rusine de 1000 de ori ptr ca eu v-am bagat bani in buzunar si voi ma tratati ca pe unul ce sta cu mana intinsa la colt de strada!!!!! ma " beep" pe roata voastra si pe firma voastra si o sa-mi rezolv eu singur problema si pe viitor o sa stiu ce sfaturi sa dau cunoscutilor vis a vis de achizitionarea unei masini de la voi !!!!!! RUSINE SA VA FIE !!!!!!! .....iar cititorilor acestui forum ....sa ma scuze dar crapam daca nu scriam aceste randuri aici !!!!! astept o reactie din partea unui reprezentant de la ford.....chiar sunt curios daca cineva de la ei citeste toate zbaterile noastre datorate incompetentei multor angajati din reteaua ford !!!!! va salut pe toti(cititorii forumului) si va astept cu noi sfaturi si pareri !!!!! :-h

Edit Cornel001 : nu e nevoie sa scrii cu bold si litere mari ca sa ne spui ce stiam deja o buna parte din cei de pe forum, ca tester iasi e o gaura neagra, care absoarbe bani si nesimtire. vezi si la rubrica dealeri, este un subiect dedicat pt tester, poti sa bagi acolo un link catre mesajul de aici, e mai probabil ca daca cineva de la ford studiaza forumul o sa se uite mai ales acolo .
cata352004
Incepator

Mesajde ALEKSS » 15 Sep 2008, 11:18

SCRIE LA ROMCAR........relatii.clienti@ford.ro
Trebuie sa primesti raspuns
Bafta
ALEKSS
Gold Member

Maşina: FORD FOCUS 2012 - 1.0 125cp
VIN: WF0KXXGCBKCE11148

tot cu anvelopa mea !!!! :)

Mesajde cata352004 » 16 Sep 2008, 13:15

buna tuturos ! am scris celor de la ford.ro ... sper ca poate de acolo sa primesc un raspuns de bun simt !!! ca dealerii cat sunt de magari si de nesimtiti....nici nu ma astept la altceva de la ei decat nesimtire si grosolanie......cum primesc vesti va anunt !!! salutari si km multi fara necazuri !!!
cata352004
Incepator

Mesajde cata352004 » 19 Sep 2008, 17:37

$1 scrie:$2alut, am vazut topicul si vroiam sa-ti spun cate ceva despre cauciucul michelin primacy de 205/55/R 16. eu am masina de o luna, a venit echipata cu acelasi cauciuc. l-am lovit intr-o parcare la plecarea de pe loc pe cel din stanga spate. culmea, s-a spart in 2 locuri, janta s-a julit putin. sun 3 zile pe la toti cu site-uri de anvelope, la toti dealeri din bucuresti. nimeni nu are acest cauciuc, acest cauciuc nu exista in tara. trebuie facuta comanda, dureaza intre 3-5 zile, la altii cate 15 zile. preturi variate, romcar importatorul oficial imi cere 900 de ron pe el, anvelope.ro imi cere 590 ron, 2-5 zile lucratoare, dealerul meu bdt vest nu stie daca il poate aduce in 15 zile iar de pret nu mai vb, habar nu au. problema acestui cauciuc este indicele 94V, cu 91V gasesti peste tot, insa daca ai 3 cu 94 V e pacat sa-ti pui unu cu 91V. intr-un final l-am luat de la Colina Motors, pret initial 585 ron, pret final dupa un discount 560 ron, montaj gratuit. deci atentie cu acest cauciuc, nu se mai fabrica din 2006, ca sa termine stocurile echipeaza masinile noi cu ele. de banii pe care ii dai pe unul mai bine iti iei 2 de la alt producator, la fel de bune. scuze daca sunt offtopic, dar ma gandeam ca iti este utila chestia asta, ca sa sti pe viitor.

buna ! te rog sa-mi spui si mie care e diferenta intre 91 v si 94 v la anvelopa cu pricina !!!! ce se poate intampla daca pun unul cu 91 v( ce naiba o insemna ? )...merci tare mult !!!!!!
cata352004
Incepator

Mesajde cata352004 » 19 Sep 2008, 17:40

$1 scrie:$2

vorbesti serios ?

nu am rezolvat nimic si mai astept sa vad ce fac astia de la tester.o sa merg si la casco si o sa le spun ca am luat o groapa.fac o poza la un crater din oras si gata.poate pun botul... :)) salutari la toata lumea !!!!
cata352004
Incepator

Mesajde mihaisradu » 19 Sep 2008, 19:50

ti-am dat PM.
s-ar putea sa nu gasesti 94v prin tara daca vrei sa-l cumperi, cel putin acum 1 luna cand am cautat eu nu exista pe nicaieri. doar michelin romania prin anvelope.ro (595 ron) ar putea sa-ti aduca mai ok in cam 3-5 zile lucratoare... la bucuresti eu am luat prin colina motors, adus din ungaria tot in 3-5 zile lucratoare...

vorbesti serios ?

nu am rezolvat nimic si mai astept sa vad ce fac astia de la tester.o sa merg si la casco si o sa le spun ca am luat o groapa.fac o poza la un crater din oras si gata.poate pun botul... :)) salutari la toata lumea !!!!
mihaisradu
Gold Member

Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna
VIN: WF0KXXGCBKBJ30097

Mesajde cristian3000 » 21 Sep 2008, 14:56

Scuze ca dau buzna, vin si eu cu o intamplare asemanatoare:
Referitor la galma, si eu am avut aceasta problema in urma cu o luna jumate. Mai precis, sambata, 2 august, eram la Hungaroring in ziua calificarilor la Formula 1 si cand am parcat masina pe campul ala unde e amenajata parcarea pentru spectatori am observat umflatura. Destul de mare. M-am speriat umpic pentru ca nu stiam daca mai tzine sa vin pana acasa in Timisoara, asa ca pe autostrada am venit destul de incet, dar am ajuns. Galma era mai mult ca sigur aparuta de la o groapa, pentru ca si pe buza jantei se observa o urma ce cauciuc negru. Cauciucurile imi sunt Goodyear cumparate de la metro in urma cu aprox 4 luni. Asa ca fiind pe garantie am mers la Metro 2 Timisoara de unde le-am luat insa cei de acolo a trebuit sa sune la Satu-Mare, de unde se pare ca este furnizorul de cauciucuri care aprovizioneaza reteaua Metro. Domnul de la Satu-Mare era in concediu, asa ca cei de la garantii de la Metro mi-au spus sa revin in 1-2 zile. Am fost avertizat ca operatinea ar trebui sa se desfasoare in felul urmator: eu sa las anvelopa, ei s-o trimita la Satu-Mare la teste si acolo se va decide daca anvelopa imi va fi schimbata pe garantie sau nu si totul o sa dureze 2-3 saptamani. Eu stateam cu frica in san ca la orice ora putea sa-mi explodeze, mai ales dupa-masa cand era foarte cald si galma se umfla foarte tare. Noaptea si dimineata cand temperatura era mai scazuta disparea de tot. Peste doua zile am mers din nou la Metro insa cel din Satu-Mare nu era de gasit la telefon, asa ca din nou mi s-a dat cu flit. Am venit acasa si am depus o plangere pe site-ul OPC si o reclamatie pe site-ul metro.ro. Dupa doua zile am primit de la Metro un telefon in care eram invitat sa duc anvelopa defecta si sa mi se dea alta noua, ceea ce s-a si intamplat. Deci pana la urma a fost spre norocul meu ca tipul de la Satu-Mare a fost in concediu, pentru ca el probabil ca ar fi stiut ca galma a aparut de la o groapa. Insa cei de la Metro nu prea au stiut asta si probabil presati de reclamatiile mele au incercat sa stinga conflictul dandu-mi alt cauciuc nou. Oricum, toata lumea a fost foarte mirata de reusita mea, inclusiv baietii care mi-au montat noul cauciuc, ei initial mi-au dat sanse aproape de zero ca anvelopa sa mi se schimbe pe garantie dar iata ca a mers.
Si eu am casco dar pt ca sa o schimbi pe casco cred ca trebuie sa mergi si la politie sa iti dea aia vreun proces verbal, si am oroare de stat la cozi asa a eram pregatit sa scot din buzunar inca 2,5 mil. (tot 205/55/16 am si eu). Dar am scapat, ceea ce iti urez si tzie!
cristian3000
1nsane Member

Maşina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.

SUGESTIE VIS A VIS DE TESTER IASI !!!!

Mesajde cata352004 » 03 Oct 2008, 17:30

salutare tuturor.nu am rezolvat nimic cu cauciucul.....sa dea naiba-n ei !!!!! am o sugestie.va dau doua adresa de email de la protectia consumatorului si daca sunteti nemultumiti de ceva sa incercati sa trimiteti o reclamatie la ei.poate ca daca o sa le vina 50 de controale la nesimtiti,o sa incerce sa ne respecte !!!!
asadar :

biroupresa@anpc.ro

iasi@inspectorat.anpc.ro

prima e de la bucuresti si a doua e de la iasi.merita scris in ambele locuri.cei de la tester sunt niste nemernici care stiu sa ia doar bani si habar nu au sa bage in viteza cand iti preiau masina la revizii(prapaditul ala ce mi-a luat mie masina la 2500 a reusit sa faca sa caraie cutia de viteze .....dobitocul a bagat in marsarier in loc de viteza1).nu ai cu cine....niste tarani !!!!!!

ce spuneti????? haideti sa ne cerem drepturile de la nenorocitii astia care traiesc precum paduchii de pe urma noastra !!!!!!!!!!!! si nu ma pot abtine sa le repet pentru a 1000 a oara : SA VA FIE RUSINE CELOR DE LA TESTER IASI !!!!! faceti ca marce ford sa piarda din cauza incompetentei voastre !!!!!!!!!!!!!!! nesimtitilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cata352004
Incepator

Mesajde Emil_Greus » 03 Oct 2008, 19:57

Acum citesc citesc si eu pataniile tale si imi pare nespus de rau pentru tine. Totodata sunt foarte revoltat.
E pacat ca o masina atat de buna sa fie reprezentata de niste oameni atat de incompetenti........cei de la Romcar ar fi trebuit sa aleaga foarte bine inainte de a numi oamenii care sa reprezinte dealerii si implicit interfata cu, clientii.
Despre tipul asta de anvelope stiam si eu ca nu se mai fabrica si ca e un fl de lichidare de stoc.....Ma rog ca masina mea care va veni peste 2-3 saptamani sa fie echipata cu Continental Sport...am inteles ca asa sunt echipate cele care vin din Valencia.
Daca ai roata de rezerva de dimensiuni normale, foloseste roata de rezerva pentru a o inlocui pe cea cu galma. ....
Inca un sfat de la mine pentru cei are urmeaza sa ridice o masina de la dealer. Primele doua lururi dupa livrare masinii:
- benzina/motorina in rezervor
- refacerea presiunii in roti (asta ar trebui sa intre in sarcina dealerului la pregatirea de vanzare...dar cei mai multi lasa masinile cu presiunea facuta pentru transoprtul pe trailer care este in jur de 3 bari....mare atentie la acest aspect)

Oricum felicitari pentru achizitie...1.8 tdci e un motor extraordinar.
Am condus si eu asa ceva (sorcul meu are un sedan cu aceeas motorizare din aprilie anul acesta) si am ramas placut impresionat de aceasta masina.
Sa o stapanesti sanatos si fara nici un fel de probleme pe viitor!

O zi FORDmidabila!
Emil_Greus
1nsane Member

Maşina: Ford Expedition Max XLT, 3.5 V6; Ex. Ford Focus, 2008, 1.6 benz+GPL

Mesajde shauru » 04 Oct 2008, 15:01

Salut,

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar parerea mea este ca faci prea mult caz din asta. Sa inteleg ca ti-ai cumparat o masina de aproape 20.000 euro si nu poti merge sa cumperi un cauciuc nou? Nu rezolvi nimic cu casco, sau cu OPC, or sa iti spuna ca ai luat nu stiu ce groapa sau ca ai urcat un milion de borduri si rezolva ca ei, asa ca nu merita sa iti omori neuronii enervandu-te, ca nu rezolvi nimic.
shauru
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.6 16V, 2008, Trend Collection

Mesajde cata352004 » 04 Oct 2008, 16:53

$1 scrie:$2alut,

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar parerea mea este ca faci prea mult caz din asta. Sa inteleg ca ti-ai cumparat o masina de aproape 20.000 euro si nu poti merge sa cumperi un cauciuc nou? Nu rezolvi nimic cu casco, sau cu OPC, or sa iti spuna ca ai luat nu stiu ce groapa sau ca ai urcat un milion de borduri si rezolva ca ei, asa ca nu merita sa iti omori neuronii enervandu-te, ca nu rezolvi nimic.

.....problema este urmatoarea !!!! nu ca nu mi-as permite sa cumpar un cauciuc nou.....si asa trebuie sa cumpar cauciucuri de iarna si le schimb pe astea.....ceea ce doresc e ca nu vreau ca niste NENOROCITI carora eu le-am dat acei bani sa rada in barba de mine si sa spuna ca mai asteapta multi prosti de acum inainte.....vreau sa incerc sa sensibilizez pe toti cei ce cumpara sa o faca cu ochii deschisi,sa nu se incurce cu agarici,cu plosnite,cu gandaci,cu paduchi asa cum sunt cei de la tester.nu vreau ca banii pe care eu nu-i fur ci-i muncesc pe bune sa intre in buzunarele excrocilor astora si daca ai un necaz se fac ca uita ca in toate reclamele au spus ca garantia e de 4 ani!!! la ce e garantie de 4 ani???? la magaria si idiotenia lor????? la ce????? la "vuitoanele" pe care le cumpara la jartelele ce le au pe langa ei???...si toate astea din banii mei,ai tai...ai celorlalti tepuiti de toti cei care vand autoturisme ford???????asta e problema si de asta m-am saturat de serviciile din tara asta!!!!!!!!!!!!!! daca si eu as lucra la fel cu beneficiarii mei.........pot sa dau foc la firma de unul singur !!!!! asadar sper ca m-am facut inteles !!!! nu vreau sa ma ia cineva de prost !!!!! si sa le mai dau si bani ptr asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa-i ia dracu pe cei de la tester iasi si le spun din nou : RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cata352004
Incepator

Ma poate ajuta cineva cu un desler serios al celor de la FOR

Mesajde cata352004 » 07 Oct 2008, 18:14

buna tuturor!!!am o mare rugaminte !!!! sa ma ajute cineva cu un atelier de service serios la o reprezentanta in moldova( exclus tester iasi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ).eu sunt din suceava si daca cineva stie unde se fac revizii corecte si profesioniste o sa-l rog sa ma anunte!!!!! la iasi m-am lamurit si astept sugestii de la voi!!!! multumiri si o seara buna tuturor!!!!! :)
cata352004
Incepator

Mesajde cata352004 » 27 Dec 2008, 15:14

....SARBATORI FERICITE TUTUROR !!!!!! ... am vesti bune.sunt pe cale sa rezolv cearta mea cu cei de la ford.in final,vazand ca ma paseaza peste tot de la unii la altii cu acel cauciuc cu problema,am sesizat OPC-ul.......minune mare !!!! m-a sunat juristul celor de la Tester Iasi(singurul om deosebit de la acea firma,cu un bun simt dezarmant...)si am fost informat ca urmeaza sa primesc un cauciuc nou.....deci se poate si probabil la noi se poate rezolva doar pe baza de forta...am facut revizia de 15000 km acum o luna.masina merge bine de tot,nu am probleme.consumul s-a stabilizat undeva intre 5,3 - 5,5 l/100 km.si va rog sa ma credeti ca merg cu ea si trec deseori de 140-160 km/h.voi face public momentul in care voi intra in posesia anvelopei de la Tester Iasi.pana atunci va urez tuturor LA MULTI ANI si multa sanatate !!!!!!! :) <:-P
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 27 Dec 2008, 16:27, modificat de 2 ori în total.
Motiv: te rog sa nu mai scrii cu bold daca nu e necesar. dupa cum vezi nimeni nu mai tine sa scrie cu bold regulat pe aici ca sa iasa in evidenta. ne bucuram ca s-a rezolvat.
cata352004
Incepator

Mesajde Emil_Greus » 27 Dec 2008, 20:03

Felicitari pentru reusita!

Cat mai multi kilometrii fara neplaceri si un an nou asa cum ti-l doresti!
Emil_Greus
1nsane Member

Maşina: Ford Expedition Max XLT, 3.5 V6; Ex. Ford Focus, 2008, 1.6 benz+GPL

Anterior

Înapoi la Totul despre membri