Ref avantaje de a fi intr-un club mi se pare ca daca parcurgi site-ul iti raspunzi singur la intrebare, avantajul e ca faci parte din familia colectionarilorde automobile din Romania, ai cu cine face schimb de pareri, si prin existenta clubului s-a putut crea un cvadru legal pentru organizarea evenimentelor. Legea din Romania a fost modificata tot de club, se pot inmatricula azi masini importate, de la anul cele care au certificat de vehicul istoric nu mai platesc impozit, speram sa dispara si rovigneta, taxele d eimport ...... Daca vreti sa discutam despre bani de vreo 4 ani oferin gratuit RCA-uri, uneori cazare si mese festive, asta tine de aportul sponsorilor, nu se fac din cotizatii, cotizatiile sunt folosite doar pentru suplimentarea bugeteleor de organizare, anul asta am avut 18 evenimente ......... ultimul chiar ieri
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?sho ... 542&st=120
Cred ca inainte de a aplica pentru un club e bine sa asisti la cateva evenimente, sa intri in vorba cu oamenii, asa cred ca o sa va lamuriti cel mai bine ce si cum. In RCR se pot inscrie, conform statutului, masini care si-au incetat productia de mai mult de 30 de ani, exista insa si exceptii , pentru modele f rare sau perfect conservate, cum e cazul Morgan +8 si inca cateva , cred ca in total sunt pana in 10.