Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

07 Oct 2006, 00:11

nu m-ai inteles..
in club intra doar masinile peste 25 ani..VECHIME, nu generatie..e altceva..decat la import :)
deci la anu ai cam avea 25 ani...da poate in curs de implinire...si nu impliniti....bafta oricum..am si eu un amic cu Granada impecabila GHIA din 84 tot 2.3 :)

07 Oct 2006, 11:48

wu am un fiat 850 din 67 daca ii fac rost de parbriz il inscriu ... e mai batran ca mine de 2 ori aproape
asa ca si tinerii au pasoiune pt cele vechi

07 Oct 2006, 14:28

tot mai multi in ultimul timp, lucru care ne poate doar bucura :icon_biggrin:

07 Oct 2006, 15:40

Pei eu am 20 de ani...si eu sunt tanar :icon_eek: ..intr-adevar mai exista si tineri cu pasiune pentru masini clasice. Totusi foarte multi nu inteleg notiunea ce "clasic" si fac niste modificari la ele...iti vine sa-i iei la teorie....pe o masina clasica spoilerele nu au ce cauta.

07 Oct 2006, 15:50

@Maximilian-acei tineri care fac acele modificari le privesc ca hot-rod'uri nu ca masini clasice :D E o diferenta...Si eu sunt tanar(cel mai as zice) si prima pasiune va fi intodeauna automobilul retro!

07 Oct 2006, 19:24

pai..diferentza..e prin definitie..k un HOT-ROD nu are spoilere :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_redface: e cat mai usor....si golit cu putintza de orice briz-briz/piesa considerata in plus, fara aport la putere, sportivitate :icon_razz:

07 Oct 2006, 20:06

Da asa e pacat ca la noi cel putin hot-rod este vazut ca o masina relativ veche plina de stegulete, ornamente de plastic sau mai stiu ce alte porcarii...insa trebuie sa recunoastem ca o masina fie ea cu o varsta inaintata modificata cu gust nu arata rau deloc. Sunt 2 clase diferite, masina clasica(originala) si masina retro personalizata.

08 Oct 2006, 08:22

iar cea de-a 2-a categorie...este 100% pe gustul meu...nici una STOCK nu-mi displace..numai k depinde...ce masina e :)

oricum....cine stie ceva de vanzare...rog sa-mi spuna..Multumesc anticipat.

08 Oct 2006, 09:17

Ref avantaje de a fi intr-un club mi se pare ca daca parcurgi site-ul iti raspunzi singur la intrebare, avantajul e ca faci parte din familia colectionarilorde automobile din Romania, ai cu cine face schimb de pareri, si prin existenta clubului s-a putut crea un cvadru legal pentru organizarea evenimentelor. Legea din Romania a fost modificata tot de club, se pot inmatricula azi masini importate, de la anul cele care au certificat de vehicul istoric nu mai platesc impozit, speram sa dispara si rovigneta, taxele d eimport ...... Daca vreti sa discutam despre bani de vreo 4 ani oferin gratuit RCA-uri, uneori cazare si mese festive, asta tine de aportul sponsorilor, nu se fac din cotizatii, cotizatiile sunt folosite doar pentru suplimentarea bugeteleor de organizare, anul asta am avut 18 evenimente ......... ultimul chiar ieri http://vwforum.vwforum.ro/index.php?sho ... 542&st=120
Cred ca inainte de a aplica pentru un club e bine sa asisti la cateva evenimente, sa intri in vorba cu oamenii, asa cred ca o sa va lamuriti cel mai bine ce si cum. In RCR se pot inscrie, conform statutului, masini care si-au incetat productia de mai mult de 30 de ani, exista insa si exceptii , pentru modele f rare sau perfect conservate, cum e cazul Morgan +8 si inca cateva , cred ca in total sunt pana in 10.

08 Oct 2006, 16:13

Multumesc mult pentru raspuns...din pacate daca discutam despre vehicule care si-au incetat productia acum mai mult de 30 de ani....mai am de asteptat.
La Granada mk IIb productia s-a incetat in 1985...deci pana in 2015...nu pot sa ader la club....masina nu e chiar atat de rara...mai rara in Romania este starea in care se afla aceasta masina.(majoritatea au ajuns cazane veritabile...nu mai sunt bune de nimic).
Oricum...daca as putea sa ader la Retromobil, as adera pentru ca m-ati convins. Am vrut o parere "de la om la om" pentru ca pe site pot sa fie scrise multe lucruri, iar in realitate sa fie cu totul altcumva.
Va urez oricum succes cu acest club, din poze observ ca faceti treaba buna. Va voi urmari actiunile cu mult interes.
Pana in 2015 o sa fac tot posibilul sa conserv masinuta si sa o imbunatatesc spre starea in care a iesit pe portile fabricii.

09 Oct 2006, 20:22

Dle Maximilian , Dvs puteti oricand sa intrati in club, masina insa momentan nu. Daca va pasioneaza domeniul va sfatuiesc sa deveniti membru simpatizant, nu costa nimic, intrati in baze de date a RETROMOBIL CLUB ROMANI si o sa primiti pe email informatii aproape saptamanal. Detallile le gasiti pe http://www.retromobil.ro
Multumim pentru aprecieri si sper sa ne si cunoastem la evenimentele din 2007. Bafta tuturor !!!
Răspunde