Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

vand autorizatie pt folie!!

10 Oct 2008, 11:02

autorizatie lumar,cu banut R.A.R.!!fata 1 mil,spate 1 mil jumate!tin sa precizez k pe fata se poate monta orice tip d folie si indiferent de opacitatea ei! ne avand probleme cu politia ;)

Re: vand autorizatie pt folie!!

10 Oct 2008, 16:56

De banii aia (100 ron) montezi 3m pe fata ce opacitate vrei tu la cineva care lucreaza la o firma specializata in montajul foliilor. Aia sigur lucreaza si pe acasa in fata blocului. Nu vorbesc din auzite, chiar ma bate gandul sa fac asta, mi-a zis ca-mi da si banut rar.

10 Oct 2008, 19:47

cat de legal este acest anunt?

10 Oct 2008, 21:13

$1 scrie:$2utorizatie lumar,cu banut R.A.R.!!fata 1 mil,spate 1 mil jumate!tin sa precizez k pe fata se poate monta orice tip d folie si indiferent de opacitatea ei! ne avand probleme cu politia ;)

Pentru cunostinta ta ...pe fata nu poti monta orice folie .....se monteaza cu transparenta minima 73% ...... si te asigur ca in cazul in care o pui ft inchisa pe fata sigur o sa ai probleme ... vezi ca alea cu politistii care sunt prosti sunt cam 90% bancuri .
Mai aveti grija cu ''banutii'' RAR au o serie pe ei si este atribuit un nr pt fiecare produs ... chiar si pt uleiul de motor exista bulina de aia ...
Revenind la anuntul tau ... cu 1 mil +1.5 mil (f+sp) si cu 1.5 mil care ii dai cuiva sa-ti puna folie de aia de bazar care intr-un an e varza (zgariata si decolorata ) fac 4 milioane .... de banii astia iti pui folie llumar si fata si spate ( mi-am pus si nu vb din auzite)

11 Oct 2008, 13:02

1. nu iti convine nu cumperi, 2. comentariile inutile nu ma pasioneaza. 3. am folie neagra pe fata si nu am avut nici o treaba cu politia ! 4. daca tot ai folie ce te mai agiti pe aici?

08 Dec 2009, 21:11

Mai e valabil anuntul? M-ar interesa pe mine pentru fata. Am llumar, dar nu cea mai deschisa nuanta, urmatoarea. Pentru spate am hartie.
Subiect închis