Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

04 Feb 2008, 17:59

o sa zic peste 2 zile daca il mai vand sau nu...ca sunt in niste tratative de vanzare a focuslui...daca nu ajung la nii o intelegere cu respetivu am sa vand casetofonu....o sa iti dau un pm...

05 Feb 2008, 19:30

up!!!...se vinde...300 euro

05 Feb 2008, 20:15

$1 scrie:$2n casetofon se baga doar cd-ul de navigare...si el nu merge fara magazie...fara magazie as putea sa asc doar radio si sa bag cd-ul e navigare....la schimb nu il dau....cd cu harti nu am....daca e cineva interesat sal ia las pretu pana la 260 euro....

la 260 daca functioneaza complet si daca e compatibil cu telecomanda de pe volan.

06 Feb 2008, 00:39

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n casetofon se baga doar cd-ul de navigare...si el nu merge fara magazie...fara magazie as putea sa asc doar radio si sa bag cd-ul e navigare....la schimb nu il dau....cd cu harti nu am....daca e cineva interesat sal ia las pretu pana la 260 euro....

la 260 daca functioneaza complet si daca e compatibil cu telecomanda de pe volan.

dami un pm cu nr tau si discutam

Re: OOFFERRTAA: BLAUPUNKT TRAVEL PILOT

11 Feb 2008, 16:17

daca e cineva care vrea unitatea as vrea eu magazia si carkitu daca e de nokia 6600 sau e50 (mai mult ma intereaza de e50)

le: am pus un topic despre montaj magazie pe mondeo si nu mi-a raspuns nimeni. daca poti da-mi si mie niste poze cu magazia / cablu si daca ai niste instructiuni de montaj. am cautat locuri/mufe de montaj pe sub scaune si prin portbagaj dar nu am gasit nimic...

14 Feb 2008, 14:34

car kitu e de siemens...poze am sa fac...acuma astept un raspuns de la cineva daca cumpara blapunktu fara magazie...dpa ce imi da raspunsul am sa iti dau un pm....instructiuni de montare nu am la magazie...sau poate am..sa ma uit in masina daca am cartea de la el:)

25 Feb 2008, 00:34

Sti cumva cum se face tunningul manual la radioul Blaupunkt TravelPillot?
Tks!

11 Oct 2008, 20:36

da-mi un pm cu un ultim pret pt magazie!!!

13 Oct 2008, 19:40

nu cumva vinzi si suportul ala pe care sta kar kitul?
Daca da, astept un PM cu pretul si eventual alte detalii.

14 Oct 2008, 22:51

navigatie navigatie da fara macar o harta acolo de ochii lumii, fara suparare....mai lucreaza la pret.

31 Dec 2008, 11:41

Mai este valabila oferta?
citeste mp3? daca da, atunci as fi interesat doar de unitate? ultim pret?
daca tot vinzi masina, atunci propun schimb+diferenta cu un 6000 CD RDS EON (are aceleasi dimensiuni, si-l poti "planta" in locul lui)?
astept raspuns.
ms
Subiect închis