Frumoase masinii.A fost un salon destul de reusit din punct de vedere al imagini masinilor prezentate.
Am vazut ieri un Golf 6 prin Bacau,in trafic .Prima impresie-arata mai bine decat in poze(in poze parea hidos).In realitate parca pare mai echilibrat,si mai frumos decat ce vazusem eu pe forumuri.
Problema-it's so f*****g boring.Imi place masina pe care o am acuma ,si din motive finaciare nu pot sa imi permit alte masini ,DAR daca as avea bani necesarii urmatoarea masina va fii una cu "suflet".Am avut placerea si onoarea sa am o Alfa.O sa mai treaca 2000 de ani pana cand un VW sau Audi sa inpire aceleasi sentimente ca o Alfa.
Si back on topic-ce -am vazut anul asta si m-a bucurat(mai ales din partea contructorilor francezi) e ca pentru prima data dupa multi ani s-a pus accent pe partea estetica si emotiva a autombilului ,nu numai pe partea sa functionala.Am ajuns la un stadiu de dezvoltare al umanitati ,in care omul modern "Homus Economicus" numai alege un produs dar pentru "a functiona bine si a nu se strica niciodata",noi consumatorii alegem un produs de la care vrem ne inspira emotie,bucurie,......Dupa 10 ore de munca(ex fictiv)vreau ca cei 20 de km spre casa sa ma faca sa ma simtt bine ,sa ma simt special in masinuta mea.
Exemplu-Noua Fiesta
Si acuma asa in gluma ..e exact ca vb aia ."cum trebuie sa fie femeia??"
Doamna pe strada
Gospodina in casa
si stiti voi.......
Vw si multe alte masini ,cel putin pan acum,sau incadrat numai la punctul 2 "Gospodine"
Asa ca fratilor stim ce vrem la masiniile viitoare...Sa respecte punctul 3(pe langa pct 2)!!!!