$1 scrie:$2a cati km ai facut revizia si cat a costat?
Cum ti-au demonstrat ca au schimbat tot ce au scris acolo? Nu stiu cum ai avut curajul sa pleci de langa masina avand in vedere ca suntem in Romania.
Eu tocmai am fost in Constanata si trebuie sa-i fac revizia de 45000 si dupa ce am citit ce ai scris tu, parca-mi pare rau ca nu am intrat sa intreb, mai ales ca am trecut pe langa ei.
Poti sa duci tu piesele (normal originale)?
Multam.
Toate piesele schimbate se aflau in portbagaj, iar cind am ajuns inginerul de schimb a venit cu mine la masina si mi-a aratat piesele schimbate si piesele de pe masina ( acum sincer vorbind, daca vor sa faca "golanii", le fac si cu proprietarul masinii linga ei

doar suntem in Romania si "regula miini drepte a lui ..." functioneaza fara gres daca se vrea sa se fure ... ).
Revizia a costat 916RON - schimbat ulei motor, filtru aer, filtru motorina, filtru polen, completat antigel si schimb curele agregate. Revizia am facut-o la 40.000km, pentru ca prima revizie am facut-o la 9.000km din ratiuni de lipsa din Romania ...
PS sincer, ma impresionat promptitudinea, cit de repede am fost programat la revizie, modul in care a fost preluata masina ... pe scurt au aratat ca se poate si la noi