Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Colina Motors Baneasa

03 Noi 2008, 15:28

Am avut acum cateva zile masina la ei in service pt a rezolva o mica dauna(bara spate zgariata) si pot sa zic ca sunt destul de multumit.
Consider ca e fairplay sa scriem si despre experientele pozitive in service-urile din Romania.

Pe scurt:
Am sunat sa programez masina pt interventie si am fost programat in 2 saptamani(un termen rezonabil, daca nu chiar bun avand in vedere cat dureaza la alte service-uri). M-am prezentat la data stabilita si am predat masina. Consilerul de la service a fost foarte de treaba, iar dupa 3 zile(termenul estimat de ei) am putut sa imi iau masina. Vopseaua a iesit destul de bine in opinia mea(doar daca te uiti atent se observa o nuanta un pic mai inchisa fata de restul masinii). Pot spune ca am fost multumit de serviciile celor de la Colina Motors Baneasa.

Exista totusi si o mica parte negativa. De fapt, e un lucru pe care l-am intalnit in mai toate service-urile. Este vorba de placerea nebuna a mecanicilor de a-si aranja scaunul, volanul, volumul la radio si altele de genul asta. Si toate astea pentru cativa metri ce trebuie parcursi in incinta service-ului. Eu am gasit volanul tras la maxim spre sofer si lasat cat se poate de jos, plus scaunul dereglat. Astea toate dovedesc mai mult decat o simpla reglare pt putea misca masina. In fine, de ce zic ca e un lucru negativ? Pt ca puteau sa regleze inapoi volanul si scaunul, astfel incat sa nu para ca au fost cu ea la plimbare.

Anyway, one up for Colina!

Re: Colina Motors Baneasa

05 Noi 2008, 08:32

Esti norocos. Eu acum 2 ani cand am luat masina de la BDT-Vest, avea o pata mare si proaspata de silicon pe bancheta spate. Lasesizarea mea mi s-a raspuns :"aaa, le-o fi scapat baietilor din tub" ,"eu n-o iau asa!", "aaa, puteti s-o spalati, iese cu apa.." ,"n-o spal eu, masina a fost curata la predare" " bine, o spalam noi" ...au spalat-o in sila, acasa am spalat eu de inca 2 ori si tot a ramas semn.
De kilometraj (mai putini km decat la aducerea in service) am mai scris destul pe forum la vremea respectiva.
L.E. scuze pentru dublarea mesajului, am intentionat sa adaug ceva, din graba a iesit altceva.
Rog un admin sa-l stearga pe al 2-lea
Ultima oară modificat de GeorgeFord pe 05 Noi 2008, 08:38, modificat 1 dată în total.

27 Ian 2009, 15:10

si eu am avut la fel o mica problema cu masina de vopsit bara fata+aripa stanga, plus far stanga. la fel am fost programat in 2 sapt, am dus masina, baiatul de la receptie f de treaba, mi-a zis clar masina e gata in 4 zile, in a 4 zi am fost la prima ora ca masina este gata si pot sa o iau. totul a iesit f bine si sunt chiar f multumit avand in vedere am am ai avut masina la colina din popesti si la csd un pipera unde am ramas f dezgustat de tot ce mi s-a intamplat.

16 Feb 2009, 18:10

Eu sunt nou pe aici si nu am vrut sa dechid un topic nou pt. problema mea.

Am luat anul trecut in mai o Fiesta ST de la Colina Motors-Popesti Leordeni.

Toate bune si frumoase pana acum 2 saptamani cand la 10000km(e masina sotiei) am facut revizia uzuala.
Am mai mers 500 de km dupa revizie si intr-o dimineata cand am plecat impreuna(intamplator) am mers putin si s-a aprins martorul la ulei, am oprit imediat si am dus-o pe platforma la ei la service.
A doua zi mi-au comunicat ca s-a blocat supapa de la pompa de ulei si a plesnit filtrul de ulei etc s-a paradit motorul in proportire de 80%.Defect de fabricatie cica.

Partea frumoasa vine acum:Au zis ca imi comanda ei 80% din motor(chiulasa, camasi, pistoane, bielete, etc) si il asambleaza la ei in service.Eu i-am intrebat de ce nu aduc un motor complet si sa-l monteza direct pe masina.Ei au zis ca e treaba lor cum remediaza problema.

A mai patit careva faza asta?

Eu astept raspunsul scris de la ei.

Imi este f. greu sa cred ca un service are capacitatea sa inlocuiasca o linie de montaj.
Subiect închis