de atroxis » 12 Noi 2008, 11:19
multumesc inca o data pt urari!
referitor la jantele de 18 sunt foarte frumoase si dau bine pe masina dar trebuie sa ai mare grija de ele se zgirie foarte repede mai ales daca parchezi linga trotuar, am vazut unele chiar in curtea dealerului care erau zgiriate foarte rau la o parcare,apoi trebuie sa stai foarte bine cu rinichii , masina devine foarte rigida si cu gropile de la noi....
acum in alta ordine de idei am fost cu masina la un botez in Braila, masina merge foarte bine nu am nimic sa ii reprosez,confortabila, stabila, am vrut sa merg cuminte pina la 2500 de km am si mers pina la intoarcere in Bucuresti cind pe drumul intre buzau si urziceni mergeam linistit cu 110km/h si la un moment dat in spatele meu a aparut o Mazda 6 care tot imi dadea flesuri (eu mergeam pe banda de urgenta asa ca avea cum sa ma depaseasca foarte usor) am mers asa vreo 2km pina nu am mai putut si am apasat pedala de acceleratie mai tare. Surpriza masina tragea si tragea si ma tot departam de mazda am ajuns fara sa imi dau seama la 180 aveam cam 3200 de rot/min in treapta a sasea.Nevasta-mea a tras o concluzie care mi se pare foarte potrivita pt acesta masina poate sa fie o doamna cind conduci lejer fara sa o bruschezi si o bestie cind ai nevoie de acceleratie si viteza. consumul a stat la 6,9 pe computerul de bord cu mentiunea ca atunci cind am mers cu ea la 180 a urcat imediat la 7,1 si cred ca mai urca daca mentineam viteza aia.
Ca o concluzie sunt foarte foarte multumit de masina este extraordinara!!!
P.S. am fost ieri la colina si i-am pus cauciucuri de iarna, m-am intilnit cu consultantul care mi-a dat masina si m-a intrebat cum merge masina i-am povestit si lui ca am incercat sa merg pina in 3000 rot/min si mi-a spus ca nu trebuie sa o menajez ca pot sa merg cu ea si mai tare pt ca asta e rolul reviziei la 2500km sa vada daca ai avut ceva probleme cu ea la un mers normal nu menajat si ca la motorul meu chiar trebuie sa merg mai tare pt ca se aseaza mai bine dupa aia
va doresc toate cele bune si drumuri cit mai linistite!
FORD MONDEO 2.2 TDCI TITANIUM X 175 CP DPF