Vand 100 stick-uri 32 GB
Stick-urile urmeaza sa le cumpar din strainatate. Daca este cineva interesat, incerc sa fac o lista cu persoane doritoare. Ideea este ca pot sa iau cam 100 de bucati dar nu ma complic sa iau mai putin de 20 pentru ca nu merita pentru mine. Asadar, daca nu esti serios te rog sa nu postezi aiurea...
Stick-urile sunt cele din imagine, sunt de 32 GB si de mare viteza. (testat pe calculator - 14 MB citire; 10 MB scriere)
Nu ma intereseaza sa negociez pretul. El este fix si include si reducerea pentru membrii forumului. Din cate stiu eu cel mai stift stick de 32 GB nu e mai ieftin de 260 RON. (asta daca te ajuta cu ceva sa ai un stick de 32 GB si sa stai o vesnicie sa il umpli)
Pret: 180 RON
Stick-urile sunt cele din imagine, sunt de 32 GB si de mare viteza. (testat pe calculator - 14 MB citire; 10 MB scriere)
Nu ma intereseaza sa negociez pretul. El este fix si include si reducerea pentru membrii forumului. Din cate stiu eu cel mai stift stick de 32 GB nu e mai ieftin de 260 RON. (asta daca te ajuta cu ceva sa ai un stick de 32 GB si sa stai o vesnicie sa il umpli)
Pret: 180 RON
-
adrianmihai83 - 1nsane Member
- Maşina: Ford Focus, 1.6 TDCI, 2007
- VIN: WF05XXWPD57K08651