Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

De vanzare BMW Seria 7

06 Noi 2008, 18:47

Incerc sa ajut un prieten care doreste sa-si vanda masina este vorba de un BMW Seria 7, negru metalizat, an fabricatie 2 002, motor 3000, full option, cumparat din Germania la 40 000km(reali) in prezent are 120 000km tot reali se poate verifica la orice service, reprezentanta, tester, etc.
Masina nu a fost hamalita, forjata, alergata la curse, etc. si a fost tinuta tot timpul in garaj. Persoana respectiva detine mai multe masini, are o anumita varsta la care nu iti mai arde de intreceri sau liniute...
Pretul 16 000Eu.
Poate va intrebati de ce atat de ieftin... raspunsul: saptamana trecuta la iesirea din Rm. Valcea se afla in stationare iar un individ care venea din sens invers s-a inscris intr-o depasire pe care nu si-a calculat-o cum trebuie si la acrosat pe prietenul meu cu BMW-ul pe partea dreapta, rezultatul fiind amandoua usile pe partea dreapta tarsite si zgariate... de aici si acest pret care dupa mine la cum arata masina in rest si cum a fost ingrijita este un pret foarte bun.
Cu exceptia celor doua usi care sunt tarsite masina arata impecabil, are toate reviziile la zi facute la reprezentanta BMW Romania.
Pentru cine este cu adevarat interesat il pot pune in legatura cu persoana respectiva.
O sa incerc sa revin cu cateva fotografii.

Re: De vanzare BMW Seria 7

09 Noi 2008, 18:58

cred ca niste fotografi ar fi mai mult decat binevenite...mai ales ca a fost lovita ;)

pretul la prima strigare e interesant.
up de la mine

10 Noi 2008, 14:59

asteptam foto

17 Noi 2008, 20:52

man sar putea sa te stiu si masina cat de lovita e :D dar o vinzi? k am vb cu un prieten si o cumpara el dak nu o ia el il stie pe unu kare cauta un sheptar mai ieftin si klumea :) dar vreau sa stiu dak mai e valabila oferta si ceva contact sa vb un id ceva sa nr. de tel ms pt intzelegere.

19 Noi 2008, 00:29

Oferta este valabila in continuare. Masina nu este lovita rau, are usile pe partea dreapta tarsite, se pot repara sau schimba. Masina a fost si este tinuta in garaj, nu a fost "calarita" la curse, km sunt reali se poate verifica la orice tester, reviziile le are facute la zi la BMW Romania. O sa fac tot posibilul sa pun si cateva poze.

Re:BMW Seria 7

19 Noi 2008, 21:04

man masina acum este in servis? ca stiu un seria 7 intr-un servis tarsit pe dreapta 2 usi si un pic din aripa spate si fatza scrie pe parbrizul din spate de vanzare 16000 euro, are cutie automata,tractiune spate, e asta masina? :D

20 Noi 2008, 06:37

Cine a iesit vinovat din acest accident ? La cum spui tu, nu soferul BMW-ului este vinovat, asa ca se poate repara pe RCA .. sau ma insel ?

20 Noi 2008, 22:34

Cam complicat cu RCA-ul pentru ca cel care l-a acrosat venea din Germania cu o masina de acolo care nu era inregistrata la noi si nu stiu cum se procedeaza in acest caz, il despagubeste statul german sau ceva de genul asta...

28 Noi 2008, 19:08

Vandut!!!. Se poate inchide. Va multumesc!.
Subiect închis