Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Craiova - Intalniri saptamanale - Vineri ora 20:01

09 Noi 2008, 11:40

ciupiti-l sa se trezesca

09 Noi 2008, 16:47

No comment.
FiÅŸiere ataÅŸate
Ka.jpg

10 Noi 2008, 19:49

Show cu balerinele astea !!! <:-P

12 Noi 2008, 13:26

ce năroade... :-" :D

12 Noi 2008, 21:45

acum am dat si eu peste acest topic.. muuult prea tarziu. am fost si eu la un meet cu ford-istii, anul trecut... eram la inceput si noi. am fost doar 4 parca, printre care il recunosc pe kugarth ;) . de atunci nu am mai ajuns la nicio intalnire. sper sa pot sa mai ajung si eu, daca ma primiti :) sper sa pot sa imi fac timp sa ajung, deoarece am si servici (in ture) si sunt si ultimul an la facultate. :|
va salut pe toti ;)

btw, masina din semnatura, adika fiesta, ca tot ziceati voi ca nu sunt fieste la intalnire

13 Noi 2008, 22:17

$1 scrie:$2cum am dat si eu peste acest topic.. muuult prea tarziu. am fost si eu la un meet cu ford-istii, anul trecut... eram la inceput si noi. am fost doar 4 parca, printre care il recunosc pe kugarth ;) . de atunci nu am mai ajuns la nicio intalnire. sper sa pot sa mai ajung si eu, daca ma primiti :) sper sa pot sa imi fac timp sa ajung, deoarece am si servici (in ture) si sunt si ultimul an la facultate. :|
va salut pe toti ;)

btw, masina din semnatura, adika fiesta, ca tot ziceati voi ca nu sunt fieste la intalnire

Salut Horatiu!
Pai cum adica "daca te primim"? pai se poa'? :P
Te asteptam la intalniri daca reusesti sa-ti faci timp cu serviciul si facultatea :)

16 Noi 2008, 23:04

ia sa mai facem si noi cate un sondaj sa vedem piata ford din craiova cum mai sta..Soo, care mai sunteti pe forum si venitzi vineri la intalnire? :D :D Am auzit k s-ar strange mai multzi fordisti in Balsh decat in Craiova, pai cum vine asta???! Hai sa aratam si noi lumii k suntem si noi..cel putin 300 :)
V-am salutat!

17 Noi 2008, 22:31

$1 scrie:$2a sa mai facem si noi cate un sondaj sa vedem piata ford din craiova cum mai sta..Soo, care mai sunteti pe forum si venitzi vineri la intalnire? :D :D Am auzit k s-ar strange mai multzi fordisti in Balsh decat in Craiova, pai cum vine asta???! Hai sa aratam si noi lumii k suntem si noi..cel putin 300 :)
V-am salutat!

salut zino,
de ce esti suparat domne? :P cati ati fost?
eu n-am putut veni vinerea trecuta pt ca am lucrat si am terminat tarziu,eram prea obosit si am ajuns acasa cand voi probabil comandati deja al doi-lea rand.sper sa vin vinerea asta.daca nu intervine ceva ma anunt de pe acum. :-$

18 Noi 2008, 00:04

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a sa mai facem si noi cate un sondaj sa vedem piata ford din craiova cum mai sta..Soo, care mai sunteti pe forum si venitzi vineri la intalnire? :D :D Am auzit k s-ar strange mai multzi fordisti in Balsh decat in Craiova, pai cum vine asta???! Hai sa aratam si noi lumii k suntem si noi..cel putin 300 :)
V-am salutat!

salut zino,
de ce esti suparat domne? :P cati ati fost?
eu n-am putut veni vinerea trecuta pt ca am lucrat si am terminat tarziu,eram prea obosit si am ajuns acasa cand voi probabil comandati deja al doi-lea rand.sper sa vin vinerea asta.daca nu intervine ceva ma anunt de pe acum. :-$

:-t interveni ceva!!! :)) interveni un gand care trecu rapid prin capu meu...imi amintii ca vineri seara e meciu cu steaua buCUResti si ca am bilet cumparat la pachet inca de la meciu cu rapid.fratiorilor regret ca trebuie sa va pun pe planu 2 dar asta e,o iubesc pe STIINTA @-) [-O< trebuie sa fiu acolo sa vad cum o bate pe ciobanca aia de la buCUResti :) poate mutam intalnirea?

18 Noi 2008, 07:34

Mai sorinaccio bine k imi adusasi aminte :-O si eu am bilet la meci tot asa luat cu pachetu' si din pacate si stefanlaza, soo..saptamana asta mutam sau amanam?Ce ziceti?

18 Noi 2008, 08:09

Amanam. Facem o saptamana de pauza ... condediu :)
Iar pentru meci: Hai baietii!!! Pe ei, pe ...

18 Noi 2008, 18:20

$1 scrie:$2manam. Facem o saptamana de pauza ... condediu :)
Iar pentru meci: Hai baietii!!! Pe ei, pe ...

:d PE EI DE STELISTI !!!! :d

18 Noi 2008, 20:28

$1 scrie:$2:d PE EI DE STELISTI !!!! :d

Fac pariu ca batem! Ii rupem. N-au nicio sansa! Le scoatem fotbalul din cap. L-) >:)

18 Noi 2008, 22:39

Domnu' Kugarth..da meci nu servitzi dumneavoastra? :D

20 Noi 2008, 08:20

Ba da, Zino, servesc ... numa' ca prefer sa-l servesc acasa cu un gin tonic in faţă, la caldurica, fara sa-mi scuipe cineva seminte-n ceafa, fara sa-mi maresc numaru' de injuraturi stiute ... si peste toate astea prevad si un meci plictisitor ... poate mai si da o ploicica ... deja ma simt mai bine ca-l vad acasa :D

20 Noi 2008, 11:23

raulee >:P

FORZA STIINTA

21 Noi 2008, 16:52

Ne vedem vinerea viitoare sau azi pe stadion ! :D

Re: FORZA STIINTA

21 Noi 2008, 18:05

$1 scrie:$2e vedem (...) azi pe stadion ! :D

Daca vedeti vreo camera de filmat intreptata spre voi, sa dati din maini si sa va agitati ... ca sa va vedeti azi pe stadion!

28 Noi 2008, 13:56

Gata concediu... :D
Gata meciurile pe stadion - i am batut si pe astia :D
NE VEDEM LA INTALNIRE !!

28 Noi 2008, 13:58

deci ne adunam, ne strangem, ne intalnim, ce facem?

28 Noi 2008, 17:27

Din pacate se pare ca nu ne adunam, nu ne intalnim, nu ne strangem nici saptamana asta! Concediul de odihna s-a terminat, deja intram in concediu fara plata.

03 Dec 2008, 10:53

se gaseste vreun fordist care sa faca rca-uri mai ieftine pt focus pe 2009? cred ca pe toti ne intereseaza subiectul...

08 Dec 2008, 21:21

cand va fi urmatoarea intalnire si unde --daca pot veni si eu -- pentru ca doar ce am intrat si eu in club ford si am luat o Fiesta din 2001 1.8 Tddi 75 cai; si am niste probleme cu ea(consuma cam mult) si poate ma puteti ajuta
multumesc

08 Dec 2008, 21:37

In principiu: Intalniri saptamanale CRAIOVA (VINERI ora 20:01 - BlueMoon - Brazda, langa Rafo)
Sigur ca poti veni, chiar te rugam sa vii... Daca ne intilnim vinerea asta? Nu stiu! Stai cu ochii pe forum!

09 Dec 2008, 08:18

Putem incerca ... dar din cate am inteles Stefan are toate weekend-urile ocupate pana la revelion ... deci el nu vine.
Cu Zino nu am mai vorbit din mileniul trecut ...
Mihai nu mai zice nimic.
Ionut a tot venit ca nu stia ca nu ne intalnim si nu are cont pe forum :d (sper sa-l conving sa mai vina :) )
Hai sa incercam vinerea asta, vedem ce iese. Mi-e dor de voi! :P

11 Dec 2008, 22:16

Vinerea asta nu plec.... sunt in Craiova.
Daca se tine intalnirea sunt si eu prezent !!!

31 Dec 2008, 12:11

vineri pe 02.01.09 se baga cineva?

31 Dec 2008, 14:21

$1 scrie:$2ineri pe 02.01.09 se baga cineva?

Nu stiu daca pe 2 ne intalnim ... nu cred.
In seara asta vine cineva prin centru, la Prefectura? De pe la ora 23 ma duc acolo sa vad artificiile ...

31 Dec 2008, 14:31

hmm...poate.

07 Ian 2009, 19:38

LA MULTI ANI! la toata lumea
Ce ziceti, vinerea asta ne vedem si noi? Ca nu ne-am vazut de anu' trecut! :D
Ia sa vedem cine se anunta cine e disponibil cine nu cine e blocat cine e plecat?:))
Hai ca v-am pupat
Subiect închis