ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
08 Oct 2006, 13:05
Sambata dimineata am mers impreuna cu Maddog la Colina Motors..la drivetest cu ford mondeo..la ora programata am intrat..intr-adevar, zvonurile is adevarate..colina se apropie mult de serviceurile ford din germania...cel putin ca comportament al angajatilor fata de clienti...Fordul mondeo tdci 2.2l @156cai merge foarte bine...vorba maddogului..motorul parca e in priza tot timpul..l-am testat cu adevarat..casa zic asa..de s-a albit angajatul de la colina care statea in dreapta, de altfel omu foarte cumsecade....in schimb contrastul mare a fost la bdt..unde am mers, am vrut sa facem drivetest si nu-au zis ca nu au nici o masina de drivetest...ca sambata si duminica ei nu au masini de drivetest ca pleaca angajatii cu ele acasa..sau ceva de genu asta..oricum contraqst mare fata de colina...bafta
08 Oct 2006, 13:47
Corect s-au purtat bine cei de la Colina un fel de normal si cu respect
Cei de la BDT putin cam aiurea auzi sa nu aibe masinile de top la Drive Test ca le iua angajatzii acasa. Pai sa le cumpere tot ei daca fac drive test cu ele in weekend Corect?
Go Colina
Bad BDT
Cu Stima
08 Oct 2006, 15:43
am fost si eu la colina si cu un priten sa isi ia masina... si intentionez sa ma duc la colina cu masina mea .... parerea me ca bdt o sa piarda mult pentru comportamentul angajatilor
08 Oct 2006, 15:49
Ma intreb uneori daca dealerii cunosc parerile noastre ? Poate nu ar fi rau si citeasca si ei care este parerea noastra despre tratamentul pe care il primim. La fel si cei de la service-uri...
08 Oct 2006, 15:53
eu cred ca stiu... la cate plangeri primesc sefii e imposibil sa nu afle si superiorii... dar merge treaba banu vine.... ce mai conteaza ca un client asteapta cu orele sa fie primit la receptie
08 Oct 2006, 16:00
Care sunt conditiile pentru drive testuri? Poate mergem la un moment dat cu cardul(a se citi gasca)...doar suntem Club Ford :icon_lol: ...luam masinile si facem liniute pe langa Colina Motors :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:
08 Oct 2006, 16:08
pai dai telefon zici ca vrei drive test cu modelu cutare si ei iti zic cnd sa te duci... sau am mai auzit ca cei de la colina vin cu masina acasa la tine sau unde zici tu (reclama la radio)
08 Oct 2006, 16:17
Era o idee...oricum bani de masina noua nu am...mai mult m-as amari :icon_evil: .
E interesant de stiut in caz ca ma apuca curiozitatea. Pt Maddog si Asgard...bine i-ati facut angajatului, mai mergem cativa, ii mai albim la fata si pana la urma poate ne lasa si singuri in masina :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ...se lasa de meserie cand vad ce nebuni se urca la volan la drivetest.
08 Oct 2006, 16:20
intri pe
http://www.ford.ro si ai acolo drivetest..alegi modelul, te inscrii si alegi si dealerul..asta e tot
20 Oct 2006, 16:14
$1 scrie:$2.l-am testat cu adevarat..casa zic asa..de s-a albit angajatul de la colina care statea in dreapta, de altfel omu foarte cumsecade....in schimb contrastul mare a fost la bdt..unde am mers, am vrut sa facem drivetest si nu-au zis ca nu au nici o masina de drivetest...ca sambata si duminica ei nu au masini de drivetest ca pleaca angajatii cu ele acasa..sau ceva de genu asta..oricum contraqst mare fata de colina...bafta
e hai ca nu m-am albit :icon_smile:
merci de aprecieri.
20 Oct 2006, 19:53
Incantat de cunostintza Domnule momoleinen
Cu Stima
Ultima oară modificat de
Maddogul pe 22 Oct 2006, 12:29, modificat 1 dată în total.
20 Oct 2006, 21:33
Mi-aduce aminte de o faza din filmul Maverick :icon_lol:
21 Oct 2006, 10:58
si eu sunt incantat de cunostinta :icon_smile:
p.s. e MOMOLEINEN :icon_smile:
23 Oct 2006, 00:22
eu as face un drivetest cu gt-ul ala rosu si frumos!!!

)))))