$1 scrie:$2ati km are ? daca are sub 110.000 km mas risca eu sa tio iau si 2 la mana banuiesc ca nu ai umblat la motor (chip-tuning) sau facut liniutze
kilometrii se apropie de 170.000, acu avind 169 si ceva.
poa' sa fie si masina lu taticu, la anii ei nici cu aplecaciuni n-o sa gasesti sub 150 mii. sau daca vrei.. gasesti, gasesti cu sutele, date pe la 90-100 mii km inapoi..
s-a stabilit deja o "regula" ca sa zicem asa in omenire.. nu te mai uiti la kilometrii, te uiti la starea masinii.
nu bag nici virfu degetului in foc pt kilometrii de pe a mea, sa fim seriosi, e o masina din 99, o caruta de ani. cine stie citi kilometrii o avea, D-zeu cu mila. eu am luat-o la 140 mii, si fostu proprietar insista rau ca-s reali, i-am zis sa termine ca-l scuip si nu-i mai iau masina, si-a tacut.
dupa parerea mea, atita timp cit ma satisface si nu am probleme cu ea si merge ok, o masina probabil poate sa aiba si 500 mii, daca a fost intretinuta si dusa la timp la revizii, nu o sa ai probleme cu ea.
si intr-un tirziu, o sa-mi dai dreptate

on topic: 169.000 km, nu a fost chipuita si nici pe la liniute, dar a fost incordata de mine peste tot unde am avut ocazia, sint mai dement la volan. daca merge, sa mearga! n-o sa merg cu 40 km/h in a 4-a