Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

radio casetofon ford fiesta

04 Dec 2008, 09:39

Pentru ford fiesta din 2005 1.3 70cp. (am cautata topic pe tema asta, dar nu gasisi)

Are radio casetofon standard, cum pot afla daca are auxiliar, sau care e cea mai buna metoda pentru a-i atasa sau a cupla un auxiliar la un astfel de casetofon. Vreau sa atasez un mp3 player.

Pe displayul aparatului arata clear the type, ce trebuie sa fac?

Re: radio casetofon ford fiesta

06 Dec 2008, 20:49

Scuze, pe display scrie "clear tape" acum am vazut gafa :)

Chiar nu stie nimeni ? exista auxiliar la un astfel de radio casetofon, la un ford fiesta din 2005 ?

09 Dec 2008, 10:11

Salut, ce tip de casetofon ai? modelul? daca nu ai buton AUX sau CD nu poti cupla auxiliar. Dar exista o metoda pe care o folosesc eu, si anume o caseta cu fir jack pe care-l conectez la un mp3 player. se aude ok. In legatura cu problema "clean tape" tre sa cumperi o caseta de curatare a capului de redare. Succes

11 Dec 2008, 12:27

Ce solutie ati gasit sa schimbati radiocasetofonul cu un radioCD?

13 Dec 2008, 20:34

$1 scrie:$2alut, ce tip de casetofon ai? modelul? daca nu ai buton AUX sau CD nu poti cupla auxiliar. Dar exista o metoda pe care o folosesc eu, si anume o caseta cu fir jack pe care-l conectez la un mp3 player. se aude ok. In legatura cu problema "clean tape" tre sa cumperi o caseta de curatare a capului de redare. Succes

Modelul radio casetofonului este 2500.
Unele voci(mai mult sau mai putin avizate) spun ca in spate ar fi ceva fire care pot fi puse pe auxiliar, sa nu mai se piarda fidelitate si semnal, distorsiuni si toate cele, prin caseta care face legatura intre sistem si mp3 player.. True ? :-"

$1 scrie:$2e solutie ati gasit sa schimbati radiocasetofonul cu un radioCD?

Momentan ma interesez daca se poate cupla la ce detin vreun mp3 player, se pare ca cea mai buna solutie este caseta cu fir jack, am inteles ca ar mai exista o metoda cu "un adaptor" cuplat la priza pentru bricheta, dar nu stiu detalii :-??

Distractie placuta ! :)

08 Ian 2009, 10:10

Salut,
Metoda cu "un adaptor" cuplat la priza pentru bricheta si anume, modulator fm, am avut eu dar nu se auzea asa de bine ca si caseta cu fir, asa ca am renuntat la el, in plus la fiesta nu se opreste bricheta dupa ce scoti cheia din contact. asa ca trebuie sa opresti singur modulatorul.

08 Ian 2009, 11:43

se gasesc rame pentru adaptare care inlocuiesc golul imens lasat de casetofonul original si se pune un cd aftermarket

16 Ian 2009, 13:30

Am ramas la caseta cu fir legat la digi + microcard sd 2 giga

15 Noi 2011, 22:35

buna seara...am un ford fiesta din 2003...cu radio casetofon care citeste numai format audio... as vrea sa stiu daca mai exista o alta modalitate de a face casetofonul sa redea format mp3 in afara d varianta cu modulatorul pentru ca se aude foarte prost. :-/ :D multumesc

16 Noi 2011, 00:22

casetofon sau cd player?
pt casetofon exista acele casete care se pot lega la un mp3 player. nu ai calitate de cd, dar e mai buna decat modulatorul fm.
Răspunde