ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Ce stiti despre telefoanele dual sim ?

01 Dec 2008, 19:59

Salutare.
Am gasit niste telefoane Dual Sim .... as vrea sa stiu (de la cei care au asa ceva) cat de bune sunt ?
Ma intereseaza daca au probleme de semnal, cat tine bateria...probleme intalnite etc.
Unul dintre telefoane este CECT DUAL SIM PIONEER B889 sau CECT DUAL SIM CESIM V30.
Bafta

Re: Ce stiti despre telefoanele dual sim ?

02 Dec 2008, 12:50

sunt chinezesti, functioneaza normal, doar ca nu au o perioada prea lunga de viata, nu ma pricep dar cineva in domeniul gsm mi-a zis ca in 4-6 luni iese fum din ele.

mai exista variante dual sim, sunt 2-3 modele chiar la samsung, unde calitatea este net superioara CECT-urilor, si mai mult a aparut un telefon cu 2 sim-uri 2 fete de la WND

10 Dec 2008, 19:35

VERE SUNT VARZA ,NU-TI LUA , A AVUT UN PRIETEN SI L-A VANDUT DUPA DOUA SAPTAMANI NU ERA BUN DE NIMIC!

10 Dec 2008, 21:58

Am inteles...ms frumos pentru promptitudine...cred ca o sa imi iau un Samsung D880.
Bafta

11 Dec 2008, 18:23

Ati inteles gresit.
Nevasta-mea il are de doi ani si merge impecabil.

11 Dec 2008, 22:31

O saptamana l-am avut dupa care l-am vandut, probleme la al 2 SIM semnalul foarte slab, in rest ok.
Răspunde