$1 scrie:$2alut
foarte fain a iesit,imi place si mie

.As avea mai multe intrebari daca se paote
-cum se fac angel eyes pe farurile stoc ?
-nu am inteles e inseamna catalizator gol
-ai avut probleme cu rugina la praguri.Dc da,cum se schimba?
multam
angel-eyesurile p farurile stoc le-am facut sincer dupa un filmulet gasit p net. foarte explicit si deasemenea intreg procedeul este foarte usor.. ai un PM cu linkul.
catalizator gol: pey catalizatorul din fabrica, are un fel d caramida, o ceramica in el, cu niste gaurele foarte fine. eu am desfacut de pe toba catalizatorul si am folosit un instrument foarte profesional denumit RANGA

, am spart caramida aia. Am scos molozul ala din catalizator, si l-am montat la loc..se simte un pic mai bine acceleratia, dar acu` nu te astepta sa iti iei zborul!

pey asta cu schimbatul pragurilor iti poate explica orice tinichigiu. Dealtfel cred k el e singurul in masura sa faca operatiunea asta...Practic se taie tabla ruginita cu autogenul, se sudeaza o alta tabla "croita" inainte, sau ma rog..noile praguri, se chituieste, etc..si se da vopsea..mai mult de atat nush c sa-ti zic. dak mai ai intrebari, iti raspund cu cea mai mare placere.
$1 scrie:$2u prea inteleg cum a putut sa intre ditamai chestia aia in roata. doar daca statea in vreo crapatura, orientat spre sus.
ai neoane/led-uri sub masina ?
am avut, le-am dat jos deocamdata, pt k vreau sa le perfectionez. Si ledurile deasemenea sunt home-made. intentionez sa creez o lumina punctiforma in mai ulte culori. Pana acum culoarea era una singura si "comuna".
Si cuisorul ala l-am luat in roata nu stiu cum..poate intradevar cum ai zi tu..era in vreo crapatura ceva...oricum..senzatia n-a fost foarte placuta