Discutii libere/forum

Miting impotriva taxei auto! Va asteptam avem nevoie de voi

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Miting impotriva taxei auto! Va asteptam avem nevoie de voi

Mesajde testergl » 19 Dec 2008, 15:25

$1 scrie:$2ar ei, ia banii de pe taxa si nu fac nimic cu ei.

Banii se strang si...se fac nevazuti! Nu se vede ca s-a realizat nimic cu ei - nici sisteme de filtrare/purificare a aerului, nici plantare de copaci (ca sa zici ca diminueaza poluarea) - nici sosele, nici parcari (sa zici ca sunt folositi pentru infrastructura); cred ca se pierd in contractele alea fantoma, in penalizari aparute din cauza celor care au negociat prost contractele alea, in masini pentru parlamentari, protocoale, etc...
Ford Focus II / Hatchback 1.6 TDCI 109 / Ghia
testergl
Gold Member

Maşina: Ford Focus II / Hatchback / 1.6 TDCI 109 / Ghia

Mesajde sile1 » 19 Dec 2008, 16:44

Nu am spus ca nu ma intereseaza poluarea in general ci am zis ca nu ma intereseaza ca unii au impresia ca masinutzele cu care ne dam zilnic sunt principalu factor al problemelor de mediu.
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Mesajde luckylove » 20 Dec 2008, 04:50

$1 scrie:$2. Nu e problema mea ca nus parcari si drumuri... sa faca ca dasta sunt la conducere si iau atatia bani de la poporu asta amarat care in buna parte si sarac si dator .

cred ca ar trebui sa fie si problema ta faptul ca nu sunt parcari si drumuri
sa ti dau un exemplu
o firma a castigat licitatia sa asfalteze un drum la mine la tara
firma s a gandit ca ar fi corect sa angajeze oameni din sat pentru ca si asa sunt fara un venit si rupti in gura de foame si nu sa aduca angajatii lor in fiecare zi de la mama dreacu
ce crezi ca s a intamplat? nici unu din taranii solicitati nu au vrut sa se bage la munca pentru ca lor nu le trebuia asfalt ca au carute

3. iti doresc din tot sufletu sa ai tu de platit la masina ta 30 mil pe an si dupa sa imi spui cat de just este , mai ales in conditiile in care salariu minim e 5 mil si ceva daca nu ma insel , totusi sa muncesti juma de an pt un impozit e mai mult decat penal.

stai lin ca nu am scris toate masinile pe care le am avut in posesie la profilul meu
acum vreo 2 ani ...cam asa...am avut in posesie un grand cherokee cu motor de 4000 benzen si impozitul era vreo 24 milioane
am vrut sa l trec pe numele meu dar la finante mi a cerut radierea de la bucuresti
era pe numele unui turc cu domiciliul in bucuresti
am cautat omu care pana la urma s a dovedit ca e inexistent cu acel nume si acea adresa
deci magarii se fac multe la romania
referitor la indivizii care au venit de 5 mil pe luna nu cred ca problema lor ar fi masina pentru ca nu ar trebui sa se gandeasca la vreo masina in pozitia lor
nu cred ca exista oameni saraci atata timp cat marile supermarketuri sunt pline de lume,atata timp cat romanii cand vor sa si cumpere o masina cauta sa aiba cele mai aldreacu optiuni,atata timp cat lumea nu isi cumpara din piata o haina ci o ia din mall cu toate ca e aceeasi marfa dar de 3x mai scumpa...pai ce frate...eu ma imbrac din piata???
parerea mea e ca cine isi permite un lucru sa si l ia iar cine nu sa stea in banca lui deci fiecare individ sa se intinda atat cat il tine plapuna si cat il duce capul
eu nu am lucrat niciodata la stat sau la vreun patron si nici nu o sa o fac
nu am tinut niciodata banii in banca si nici nu o sa o fac
incerc pe cat posibil sa nu am treaba cu statul
dar vreau sa mentionez ca de fiecare data cand mi am luat o masina , am luat o gandindu ma strict la ce tre sa folosesc acea masina
referitor la urarea ta nu ar fi o problema daca ar trebui sa platesc 30 mil impozit la o masina
iar daca vreodata ar fi as cauta sa schimb ceva...probabil masina :)
bafta
NU FURA ! guvernul nu accepta concurenta !

ford sierra sedan 2.0 1987
ford scorpio sedan 2.0 / 136 cp / an 1996
mercedes CLK cabrio compresor 2.0 / 163 cp / an 2001
mazda premacy sportive 2.0 / 131 cp / an 2001
ford mondeo break 2.0 / 131 cp / an 2002
hyundai santa fe 2.2 crdi / 150 cp / an 2007
luckylove
Gold Member

Mesajde forbidden27 » 21 Dec 2008, 03:58

$1 scrie:$2ici pe mine nu ma intereseaza poluarea, daca mi-as permite direct un V12 as avea. Dar in loc sa platesc taxa asta aberanta, as prefera sa ma oblige sa plantez 20-30 de arbori. Si atunci s-ar rezolva mult mai usor problema poluarii.
Dar ei, ia banii de pe taxa si nu fac nimic cu ei.

Spre deosebire de tine eu sper sa imi permit cat de curand un Mustang V8 de 5000cc si sa ii calc cu el pe capatana pe Tariceanu si pe toti care se dau mari ecologisti. Ecologia lor tine numai de bagat adanc mana in buzunarul contribuabilului care vrea nu vrea trebuie sa plateasca. Ii doare pe ei de poluare drept in colt la Universitate.
Sunt de profesie tehnician chimist, am lucrat in domeniu 10 ani in tara si de vreo 4-5 prin diverse tari, asa ca eu stiu cat si cine polueaza planeta asta si mai stiu de asemenea ce durere in colt au autoritatile cu privire la adevaratii poluatori.
Tiry, de ce sa mai plantezi si copaci? N-ar fi mai bine sa-i planteze cei care au decimat zeci de mii de hectare cu stiinta guvernului?
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-Thunder Tiger MTA-4
-Losi XXL2
forbidden27
1nsane Member

Maşina: Mondeo MK4, 1.8TDCI, 125 Cp, Trend
VIN: WF0DXXGBBD8G04304

Mesajde toxicristi » 21 Dec 2008, 11:35

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2. Nu e problema mea ca nus parcari si drumuri... sa faca ca dasta sunt la conducere si iau atatia bani de la poporu asta amarat care in buna parte si sarac si dator .
cred ca ar trebui sa fie si problema ta faptul ca nu sunt parcari si drumuri
sa ti dau un exemplu
o firma a castigat licitatia sa asfalteze un drum la mine la tara
firma s a gandit ca ar fi corect sa angajeze oameni din sat pentru ca si asa sunt fara un venit si rupti in gura de foame si nu sa aduca angajatii lor in fiecare zi de la mama dreacu
ce crezi ca s a intamplat? nici unu din taranii solicitati nu au vrut sa se bage la munca pentru ca lor nu le trebuia asfalt ca au carute

Foarte ..... la subiect exemplul! Adica taranii efectiv au facut greva foamei impotriva asfaltarii drumului din localitatea lor?

Eu sunt de acord cu sile, faptul ca nu-s locuri de parcare si starea drumurilor e deplorabila nu ar trebui sa fie (si nu este) un impediment in achizitionarea unei masini, atata timp cat celelalte conditii sunt indeplinite, in special cea materiala. Sa fim seriosi, tu ai renunta defintiv la masini pentru ca nu sunt locuri de parcare? Daca nu-s locuri de parcare, ar trebui sa nu te duci cu masina in zona respectiva, nu sa nu cumperi masina...
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde catalin1972 » 22 Dec 2008, 07:34

$1 scrie:$2referitor la indivizii care au venit de 5 mil pe luna nu cred ca problema lor ar fi masina pentru ca nu ar trebui sa se gandeasca la vreo masina in pozitia lor
parerea mea e ca cine isi permite un lucru sa si l ia iar cine nu sa stea in banca lui deci fiecare individ sa se intinda atat cat il tine plapuna si cat il duce capul

Sint de acord cu tine , dar nu sint de acord cu o taxa care sa creasca artificial pretul unei masini . Masina a incetat de mult sa mai fie un lux !
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum