$1 scrie:$2da, trebuia sa semnezi contractul si sa platesti masina DUPA ce lamureai toate aspectele (discount-uri, optionale montate in tara, manopera, etc).
Tot citesc pe forum ca multi merg pe incredere cu dealer-ul, avand doar o intelegere verbala.
Asa ceva nu se face! Toate negocierile se materialieaza in contract, ala e sfant. Pe intelegeri verbale nu se rezolva nimic.
cei care au mai facut tranzactii de acest gen sau cei care macar au descoperit acest forum inainte de a-si comanda masina, cam stiu cum sa puna problema...
de la noi de pe forum se pot invata multe, totul e sa fii dispus sa retii informatia si sa te intereseze, mai ales daca e vorba de banii tai, bani munciti...
dar nu toti sunt asa...multi sunt chiar la prima masina luata, au incredere, sunt oameni cu bun simt care se bazeaza mult pe incredere si nu stiu in ce "ape infestate de rechini" ajung sa inoate...si apoi isi iau teapa sau, in cel mai bun caz, raman cu nemultumiri la adresa dealerului...
si eu am descoperit forumul dupa ce am luat masina...n-as putea spune ca am luat teapa, dar mi-ar fi prins bine sa stiu la acel moment cate stiu acum...poate scoteam mocca macar alarma sau covorasele...
asta e, faptu-i consumat, nu pot spune ca am luat teapa, Doamne fereste, dar m-as mai fi scos cu niste banuti, ca tare nu ma dau afara din casa...

"Live for nothing or die for something"
"Lifeline"
"The Last Hurrah"
"Liniştea....mulţi dintre noi o caută, puţini sunt însă cei care o găsesc"
"Lifeline"
"The Last Hurrah"
"Liniştea....mulţi dintre noi o caută, puţini sunt însă cei care o găsesc"
-
Alen - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi