Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Becul de la ABS e mereu aprins

26 Dec 2008, 20:21

Salut
Am un ford focus din 2004. Am venit din Italia cu el si nu am avut nici o problema. Am ajuns in tara si la drumurile inzapezite din Romania am decis sa ii pun lanturi, dar dupa vreo 8 km am decis sa i le dau jos ca prea trancanea masina, iar dupa aia mi-a aprut un trancanit la rotile din fata, care dupa 100m s-a oprit, dar imediat dupa aia s-a aprins becul de la abs si acu nu se mai stinge.
Ma poate ajuta cineva? :-O
Va multumesc

Re: Becul de la ABS e mereu aprins

26 Dec 2008, 20:39

Ar trebui verificate in primul rand firele de la senzorii ABS. E posibil sa fi agatat vreunul cu lanturile.

27 Dec 2008, 16:21

Da unde sunt firele alea, ca nu am nici cea mai mica idee?Pe sub masina sau in spatele rotilor? :-O

27 Dec 2008, 20:36

Sunt exact in spatele rotilor,foarte aprope de telescop si arc si daca te uiti in spatele arcului putin mai sus ai sa vezi o gaura,prin ea iti vine firul de la motor,si pe urma te orientezi tu daca e rup sau nu.

05 Ian 2009, 08:29

Gata am rezolvat-o cu becul de la ABS. Era un fir scos din papuc,
ms mult tare de tot
Răspunde