Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
01 Aug 2008, 19:00
Am si eu o intrebare...
Circul foarte des in afara localitatii si vreau sa stiu daca mai este valabil modelul vechi de rovigneta sau trebuie sa cumpar modelul nou.
Multumesc frumos!
01 Aug 2008, 19:41
Pai daca il ai cumparat e bun ala, daca nu il ai trebuie nou. Oricum nu se mai gasesc vechi.
02 Aug 2008, 10:51
am luat ieri de aia veche de la posta, deci se mai gasesc
02 Aug 2008, 11:00
conteaza modelul!?
eu zic ca ceea ce conteaza este valabilitatea!
02 Aug 2008, 11:33
asa cred si eu, valabilitatea conteaza!
02 Aug 2008, 11:51
S-a anuntat si in presa, si la radio, si la TV, ca pana la 31.07 se putea circula fara. De ieri va trebui sa le avem pe cele noi, doar daca nu ai cumva una veche inca valabila.
http://www.roviniete.ro/Se pot cumpara online. Taxa transport: 12RON.
22 Dec 2008, 21:11
Peste 2 zile imi expira rovinieta la masina.anu trecut tata a platit rovinieta pe 1 an insa anu asta eu vreau sa o platesc pe 6 luni din lipsa de fonduri.m-am documentat pe net si arata k se poate plati rovinieta si pe jumatate de an.Problema e alta:azi ma duc sa platesc si eu la posta rovinieta pe 6 luni si imi spune aia k nu se poate asa ceva k rovinieta se plateste numai pe 1 an.I-am zis k am citit pe net k nu e asa dar ea o tinea pe a ei.Am plecat nervos de acolo si am decis sa va intreb pe voi,e adevarat k rovinieta se plateste numai pe 1 an?
22 Dec 2008, 21:45
rovinieta se poate plati pe ce perioada vrei tu: o luna, o jumatate de an, un an
22 Dec 2008, 22:48
esti sigur?k aia de la posta era tare pe pozitie k pot sa o platesc numai pe 1 an.daca se poate stiti cumva cat mar costa sa o platesc pe 6 luni?
22 Dec 2008, 22:56
ok ms.maine o sa ma duc in alta parte.
22 Dec 2008, 23:34
am unit 3 topicuri culese din 3 sectiuni diferite despre acelasi subiect, rovigneta
consider ca e mai util sa nu discutam foarte imprastiat....
si...apropos, si eu as vrea s-o cumpar pe o perioada mai scurta (sa zicem o luna) si nu stiu pe unde si daca exista asa ceva...
are cineva vreo idee ?
23 Dec 2008, 08:45
stimati colegi de forum rovigneta nu este problema politiei daca o avem sau nu.....numai daca este un filtru mixt cu cei de la administratia nationala de drumuri aia o cer la control,cea ce pe la noi nu prea am vazut si intilnit eu personal....
eu in primul an de aparitie am platit si eu acest bir pentru craterele din Romania si am ajuns la concluzia ca nu se mai merita
de citiva ani fac blatul...si merge
23 Dec 2008, 09:53
@alen
Anul trecut pe August,OMV aprox. 25Ron(vreo 7 euro)
P.S-Exista si pe 7zile doar pt.camioane
27 Dec 2008, 09:53
Eu am luat pe 24 pentru 1 luna (28ron parca). Nu de alta dar nu saracesc de banii aia. In schimb in eprioada asta se iese la vanatoare grupa mare. Nu am chef de discutii, nervi, etc. Cine are si crede ca rezolva ceva, ii doresc multa bafta
05 Ian 2009, 10:46
n-am luat rovigneta si am facut vreo 400 km de sarbatori
nu m-a intrebat nimeni nimic deocamdata

si sper sa ramana asa in continuare
05 Ian 2009, 11:03
nu va mai chinuiti cu rovignieta. de peste 2 ani, eu taicamiu si maicamea merem pe un drum european de cel putin 2 ori pe zi fiecare, n-am avut in viata noastra rovignieta si nici nu ne vom lua. si nici nu ne-a oprit nimeni. dupa parerea mea sunt bani aruncati
06 Ian 2009, 17:04
exista si pentru 7 zile, costa cam 12 lei (am luat zilele trecute), si auzisem ca ar fi si pentru o zi