vand Ford Taunus 78'
VAND un Taunus din 78', 4 usi, motor de 1600 4 in linie, 70 de cai (stock), cutie de viteze in 5 trepte.cauciucuri noi (toate 4. 175/70/R13 Kumho). Masina a fost revopsita (exterior+interior) anul trecut in toamna. ITP valabil pana in Martie 2008
Precizez ca masina nu are probleme cu rugina, motorul are cca 40.000 de la prima segmentare cota 0(masina a avut motor de 1300 si a fost inlocuit cu unul de 1600), pivotii sunt cei originali, bucsaraia fata a fost schimbata de mine in primavara, spatele a fost schimbat de proprietar inainte sa o cumpar eu, am mai schimbat garnituri la pompa de frana+pistonasele spate.
Imbunatatiri :
- electroventilator+vas de expansiune
- retur la carburator
- galerie de evacuare sport originala (serpishori)
Piese de rezerva: o chiulasa completa, arbore, cuzineti (1 set nou) 1 folosit), pistoane, segmenti, galeria de evacuare originala, intinzator curea de distributie, pompa de benzina, flansa cardan (noua), cateva garnituri de pe la motor printre care si o garnitura de chiulasa, un stop spate dr, diverse capace+fulii de pe la motor (am mai avut un motor de la fostul proprietar), 2 amortizoare spate, 2 arcuri fata (pereche, inca mai au codul de culoare pe ele),2 pivoti reconditionati, o placa de presiune, copie dupa manualul de reparatie.
PRET 1400 E discutabil
-
bil - 1nsane Member