Vanzare

Precomanda Navigatii GPS DVD MP3 TV BT FORD!

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Precomanda Navigatii GPS DVD MP3 TV BT FORD!

Mesajde muzica9 » 09 Ian 2009, 00:11

$1 scrie:$2n cazul in care nu se ofera garantie, dupa parerea mea preturile sunt cam mari. Exista la noi in magazine aceleasi modele cu 200 ron mai scumpe dar cu garantie 1 an si tot tacamul . Cel putin ai siguranta ca daca se defecteaza te duci la un service autorizat si il faci pe garantie. Din cate stiu ce ai tu la vanzare cel putin in poze, sunt "factory fit" (adica facute sa se potriveasca exact pe marca Ford) si nicidecum originale Ford. Asa ceva original se gaseste f.greu si la preturi astronomice cel putin pt. buzunarul nostru. Bafta la vanzare.

magazinele de care zici tu ofera garantie 12 luni dar produsul nu se repara in RO. se trimite pe cheltuiala clientului in CHINA. lucrul asta il poate face oricine. garantia producatorului este de 12 luni.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde coldone » 09 Ian 2009, 00:17

$1 scrie:$2sa ceva original se gaseste f.greu si la preturi astronomice cel putin pt. buzunarul nostru. Bafta la vanzare.

Nu exista asa ceva original, adica astea nu sunt replici ale unui model anume. Navigatia ford este total diferita, avand alte functii si sistem de operare propriu
coldone
Gold Member

Maşina: Seat Leon FR 2007 2.0tdi 170cp

Mesajde Razvan82 » 09 Ian 2009, 11:28

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n cazul in care nu se ofera garantie, dupa parerea mea preturile sunt cam mari. Exista la noi in magazine aceleasi modele cu 200 ron mai scumpe dar cu garantie 1 an si tot tacamul . Cel putin ai siguranta ca daca se defecteaza te duci la un service autorizat si il faci pe garantie. Din cate stiu ce ai tu la vanzare cel putin in poze, sunt "factory fit" (adica facute sa se potriveasca exact pe marca Ford) si nicidecum originale Ford. Asa ceva original se gaseste f.greu si la preturi astronomice cel putin pt. buzunarul nostru. Bafta la vanzare.

magazinele de care zici tu ofera garantie 12 luni dar produsul nu se repara in RO. se trimite pe cheltuiala clientului in CHINA. lucrul asta il poate face oricine. garantia producatorului este de 12 luni.

Nu stiu unde ai auzit tu lucrul asta. Atunci de ce mai exista garantie daca oricum aparatul il repar din banii mei? :) Am vrut mai demult sa cumpar asa ceva si n-are legatura cu ce spui tu iar magazinul de care vorbesc (care are si service propriu inclus) se afla la cateva statii de mine deci nu e vreun site fantoma de pe internet. Service-ul este service, nu se repara pe cheltuiala clientului.

Coldone stiu ca nu exista navigatii originale Ford identice cu ce vinde persoana de aici :). M-am referit la faptul ca exista navigatii originale care fac ce fac si acestea de aici la preturi exorbitante care se gasesc f. greu si la urma urmei care nu prea se merita cumparate.

PS: Am facut doar o remarca, nu vreau sa supar pe nimeni, sau sa intru in polemica cu cineva. Bafta la vanzare inca o data.
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
Razvan82
Gold Member

Mesajde KTLRAC » 29 Mar 2010, 19:20

si totusi, a montat si altcineva? merita? hai ca mai suntem si altii pe forum interesati. multumesc
Fost utilizator de:
Dacia 1310, Ford Explorer, Mercury Sable, Mazda 323, Chevrolet Suburban s.a.
KTLRAC
Incepator

Maşina: Ford Focus, Tunier, 2003, 1,8 TDCI
VIN: wfonxxgcdn3c70965

Mesajde muzica9 » 29 Mar 2010, 19:28

un mic search nu ar strica

viewtopic.php?f=133&t=30855
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Anterior

Înapoi la Vanzare