Ca tot vorbim de BMW sa va prezint ex-ele:
1. BMW 325iA Coupe 2498cmc 6 cilindri in linie 192 cai, an fabricatie 1992, culoare MauritiusBlau Metallic
Dotari: Cutie Automata, Geamuri + trapa electrice, AC, CB, piele, ABS
Consum: Urban 20-25
Extra 15-22 (la 240km/h CB arata 23%)
2. BMW 320i 1998cmc 6 cilindri in linie 150cai, an fabricatie 1992, culoare Rosu (nu mai stiu ce rosu, oricum fusese vopsit)
Dotari: Trapa manuala + piele (va dati seama vara la mare cu piele si schimbator metalic dupa 4-5 ore de stat la 40 grare ce placere era sa te sui in masina) + cel mai frumos sound ever (evacuare completa Hartge)
Consum: Urban 20-25
Extra 14-21 (nu avea CB dar un plin imi ajungea fix pana la Constanta

)
Per total cele mai costisitoare masini (reviziile le faceam doar la 5000km si 7 litri de Castrol RS nu erau tocmai ieftini) dar senzatiile nu le pot compara cu nimic... Am avut ocazia sa merg cu X5 3.0i, 850CSI (era galben, B-XX-LUC), Seria 5 E39 toate motoarele peste 2.0 (520, 523, 525, 528, 540 si desigur M5 care e..... de pe alta planeta) si m-am indragostit pe rand de toate mai putin de X5 care mergea pe gheata ca o bicicleta....
Cat despre modelele noi nu cred ca exista cineva care nu si-ar dori un BMW nou, singura problema e ca nu mai ai aceleasi senzatii.. Toate iti dau un sentiment de siguranta totala, ca mergi cu 90 sau cu 180 e totuna, a disparut feelingul ala ca ai 200 de cai sub capota si s-ar putea sa te trezesti cu o copita in freza daca nu esti atent...
Pe mine personal nu ma incanta cu nimic daca apas pedala si ma trezesc la 200km/h fara zgomot, fara sa "simt" ce se intampla. Placerea condusului nu mai e ce a fost.... Daca as avea bani de aruncat pe fereastra prima achizitie ar fi un M3 E30 sau E36 in mint condition... just for fun.
PS. Scuze pentru calitatea pozelor BMW-ului rosu dar la vremea respectiva (in 2001) nu aveam aparat digital si pozele sunt scanate...
PPS. B-38-MNA care se vede pe fundal a fost prima mea masina, o superba Dacie 1310 din 1986, tinuta de backup din 1999 pana in 2007. Alaturi de Mondeo singura masina care nu m-a lasat in drum sau nu si-a stricat vreo piesa de cateva sute de USD / EUR

LE: sper ca nu e o problema ca apare un site pe pozele cu BMW-ul albastru, am schimbat cateva calculatoare de atunci si pozele din pacate s-au dus... am reusit doar sa le recuperez de acolo...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

- hml 4.jpg (5.61 KiB) Vizualizat de 14150 ori
-

-

-

-