Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Re: Caut modul ESP

10 Ian 2009, 19:48

Well.. atunci nu-ti ramane decat sa dai volanul jos si sa verifici senzorul pozitie volan. Vad ca e o treaba destul de migaloasa, asa ca ai grija.

10 Ian 2009, 23:11

$1 scrie:$2ite ce am gasit eu referitor la sistemul ESP in "HAYNES"

asa sika 22 :D bravo ,sper sa o dai la capat .CE ziceau nesimtiti aia de la reprezentanta ca este axul volanului pozitionat aiurea in caseta de directie si ca trebuie demontat .CAnd colo este acel senzor de care ti-am zis ca l-am vazut sub volan pe axa,cutiuta neagra si magica ,Sper sa rezolvi cu esp BAftas

12 Ian 2009, 18:59

Cred ca cel mai bine ar fi sa ma apuc sa verific legaturile electrice intre diferitele componente ale sistemului ESP, pentru ca pe fisa aia de diagnostic scrie "No initialization after ignition ON" inainte sa ma apuc sa dau coloana de directie jos (pe care oricum nu m-as baga sa o dau ca nu stiu cum, in plus, mi-e ca dup-aia imi mai raman si piese :D). Acu tre sa ma prind care sunt firele care pleaca din contact si fac legatura cu ceasurile, butonul ESP etc.

29 Mai 2009, 16:34

$1 scrie:$2m dat intamplator peste o diagrama cu pozitile diversilor senzori de pe Mondeo MK3.. YAW Rate Sensor e undeva jos, in consola centrala, sub unitatea audio, in fata schimbatorului de viteze.

asa e ai dreptate,pe 3 calculatoare diferite am pus masina si toate au indicat modulul acela care e pozitionat exact acolo unde spui.
Subiect închis