Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
01 Noi 2006, 00:13
Intrebare Focusul Jeans Edition era pe la Colina intr-un timp asta una
Doi bara a fost inlocuita sau confectionata sau asha e ea originala?
Cu Stima
01 Noi 2006, 22:23
@ Maddogul...bara cred ca e originala. Din cate am inteles masina a venit asa tunata direct de la Ford(inclusiv chip tuning pe motorul de 1.6 tdci...sper sa nu gresesc).
Am vazut si eu pozele, am aparut si eu intr-o poza, ma simt mandru! :icon_mrgreen:
Observ totusi o alianta Ford, si anume Granada si cu masina lui Zuzi, au aparut impreuna in 2 poze. Le sta bine impreuna :icon_biggrin: !
01 Noi 2006, 22:32
Eu am vbazut masina la Colina si bar anu mi s-a parut ca fiind din fabrica ceva nu e la locul lui poate vine si la intalnire in Noiembrie si o sa ma uit mai atent
Se poate totusi sa ma inshel
Cu Stima
01 Noi 2006, 22:47
bai, da' circotash esti, mai dogule
lasa ca iti luam noi masina la puricat
02 Noi 2006, 12:47
tuningul e facut de cei de la colina motors ! se poate observa o diferenta discreta a culorii intre spoilere ( din placstic) si restul caroseriei.... si in plus e o mica imperfectiune in dreapta fatza ,sus pe spoiler ,in ceea ce priveste vopseaua !
02 Noi 2006, 12:49
Stai tu linistit ca eu nu am nici pic de tuning, e venita vopsita de la mama ei (sau tatal ei) si spoilerele sunt VARZA!!! Adica nu mici imperfectiuni, ci varza! Cred ca in momentul in care mi-au vopsit mie masina nu mai aveau vopsea si au dat si ei cu niste Tempera sau ceva de genul asta!