Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

Re: Accident spectaculos la Cluj

16 Ian 2009, 10:32

$1 scrie:$2Parerea mea e ca tipul co BMWu avea mult peste 100 KM/h cel mai probabil 140-160 Km/h. Cand a intrat in curba cel mai probabil l-a furat spatele si a intrat cu lateralul in Q7. Daca in loc de Q7 venea o dacie cel mai probabil alta era consecinta accidentului. Asa baietii au avut si putin ghinion sa intre intr-o masina care nu e deloc usor de scos de pe sosea.

Oricum nu aveam o parere prea buna despre comportamentul BMW-urilor cu tractiune pe spate dar se pare ca de ce te temi nu scapi...
Ieri un baiat cu un asemenea BMW a derapat intr-o curba "poleita" si mi-a busit in fata fordul parcat. El zicea ca nu a avut viteza deoarece "stiam ca e polei pe jos dar mi-a fugit spatele, am calcat frana si m-am dus sanie" Din pacate eu resimt mai mult neglijenta lui. Mi-am pierdut aproape o zi in nervi si certuri cu asiguratorul lui (care vrea sa imi "indrepte" bara si aripa) si o sa mai raman se pare si fara masina cam o saptamana.

Nu ma pot abtine sa nu dau numele asiguratorului OMNIASIG- aveam un far zgariat destul de bine si a zis inspectorul ala ca il da la slefuit :D, am reusit doar cu amenintari sa il conving sa imi inlocuiasca farul. Asa ca daca aveti situatii asemanatoare recomand "ciocanul" ca sa fie treaba clara si sa scapati de nervi inutili :D

16 Ian 2009, 10:59

Imi pare rau pentru ce ai patit. Stiu cum e cu accidentele. La politie o gramada de timp, apoi la asigurari certuri si scandal. Adevarul e ca depinde foarte mult de firma de asigurari. Cel putin cei de la Allianz din Cluj sunt foarte ok. Am avut o aripa indoita, nu foarte tare, se putea si indrepta. Nu a zis nimic baiatul de indreptat. A trecut-o direct la inlocuire. Daca poti sa o faci pe casco-ul tau cred ca ar fi cel mai bine. Si pe urma se descurca firmele de asigurare intre ele.

16 Ian 2009, 13:48

aici!
un alt accident :D
nu-i din cluj dar... de ce sa mai deschid un topic nou? :-"
doar ca nu-i link-ul bun :D
http://stirileprotv.ro/bin/front.php?se ... d=60228363
te rog sa stergi post-ul acela ;)
Ultima oară modificat de KomandantuR pe 16 Ian 2009, 14:47, modificat 1 dată în total.
Motiv: le-am sters pe ambele, al meu nu-si mai avea rostul...

16 Ian 2009, 14:19

Numa ce citeam si eu de accidentul asta :
http://antena3.ro/stiri/rutier/accident ... 62268.html

Se poate sa-i dea numai amenda daca si soferul a recunoscut ca avea peste 100 ? :-O Extraordinar cu cita nonsalanta vorbesc baietii astia ...

17 Ian 2009, 01:35

Ba au astia un noroc ceva de speriat. Nu patesc nimic si nimeni pe trotuar. Putea fi o adevarata tragedie.

17 Ian 2009, 13:03

$1 scrie:$2e poate sa-i dea numai amenda daca si soferul a recunoscut ca avea peste 100 ? :-O Extraordinar cu cita nonsalanta vorbesc baietii astia ...

Ii da doar amenta: "neadaptarea vitezei la conditiile de trafic"
Putea el sa zica ca avea si 300 km/h daca in instanta Politia nu are probe omologate atunci cade totul la o adica in instanta ;)
Normal e sa fie pus sa plateasca si stalpii stricati si orele muncitorilor cat si materialele necesare pentru replantarea lor. :-"

18 Ian 2009, 10:36

Pai eu stiam ca RCA acopera si pagubele materiale, inclusiv de genul stalpi daramati.
Răspunde