Noutăţi auto

Accident spectaculos la Cluj

Noutăţi din lumea automobilistică

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Accident spectaculos la Cluj

Mesajde link2 » 16 Ian 2009, 10:32

$1 scrie:$2Parerea mea e ca tipul co BMWu avea mult peste 100 KM/h cel mai probabil 140-160 Km/h. Cand a intrat in curba cel mai probabil l-a furat spatele si a intrat cu lateralul in Q7. Daca in loc de Q7 venea o dacie cel mai probabil alta era consecinta accidentului. Asa baietii au avut si putin ghinion sa intre intr-o masina care nu e deloc usor de scos de pe sosea.

Oricum nu aveam o parere prea buna despre comportamentul BMW-urilor cu tractiune pe spate dar se pare ca de ce te temi nu scapi...
Ieri un baiat cu un asemenea BMW a derapat intr-o curba "poleita" si mi-a busit in fata fordul parcat. El zicea ca nu a avut viteza deoarece "stiam ca e polei pe jos dar mi-a fugit spatele, am calcat frana si m-am dus sanie" Din pacate eu resimt mai mult neglijenta lui. Mi-am pierdut aproape o zi in nervi si certuri cu asiguratorul lui (care vrea sa imi "indrepte" bara si aripa) si o sa mai raman se pare si fara masina cam o saptamana.

Nu ma pot abtine sa nu dau numele asiguratorului OMNIASIG- aveam un far zgariat destul de bine si a zis inspectorul ala ca il da la slefuit :D, am reusit doar cu amenintari sa il conving sa imi inlocuiasca farul. Asa ca daca aveti situatii asemanatoare recomand "ciocanul" ca sa fie treaba clara si sa scapati de nervi inutili :D
link2
1nsane Member

Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci

Mesajde andy » 16 Ian 2009, 10:59

Imi pare rau pentru ce ai patit. Stiu cum e cu accidentele. La politie o gramada de timp, apoi la asigurari certuri si scandal. Adevarul e ca depinde foarte mult de firma de asigurari. Cel putin cei de la Allianz din Cluj sunt foarte ok. Am avut o aripa indoita, nu foarte tare, se putea si indrepta. Nu a zis nimic baiatul de indreptat. A trecut-o direct la inlocuire. Daca poti sa o faci pe casco-ul tau cred ca ar fi cel mai bine. Si pe urma se descurca firmele de asigurare intre ele.
Ford Fiesta, Duratec 1.3, Comfort, Verde Apple
Ford Focus Sedan 1.6 Ecoboost Titanium
andy
Gold Member

Maşina: Ford Focus Titanium Ecoboost 1.6 150 CP

Mesajde Alma » 16 Ian 2009, 13:48

aici!
un alt accident :D
nu-i din cluj dar... de ce sa mai deschid un topic nou? :-"
doar ca nu-i link-ul bun :D
http://stirileprotv.ro/bin/front.php?se ... d=60228363
te rog sa stergi post-ul acela ;)
Ultima oară modificat de KomandantuR pe 16 Ian 2009, 14:47, modificat 1 dată în total.
Motiv: le-am sters pe ambele, al meu nu-si mai avea rostul...
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde catalin1972 » 16 Ian 2009, 14:19

Numa ce citeam si eu de accidentul asta :
http://antena3.ro/stiri/rutier/accident ... 62268.html

Se poate sa-i dea numai amenda daca si soferul a recunoscut ca avea peste 100 ? :-O Extraordinar cu cita nonsalanta vorbesc baietii astia ...
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde andy » 17 Ian 2009, 01:35

Ba au astia un noroc ceva de speriat. Nu patesc nimic si nimeni pe trotuar. Putea fi o adevarata tragedie.
Ford Fiesta, Duratec 1.3, Comfort, Verde Apple
Ford Focus Sedan 1.6 Ecoboost Titanium
andy
Gold Member

Maşina: Ford Focus Titanium Ecoboost 1.6 150 CP

Mesajde Alma » 17 Ian 2009, 13:03

$1 scrie:$2e poate sa-i dea numai amenda daca si soferul a recunoscut ca avea peste 100 ? :-O Extraordinar cu cita nonsalanta vorbesc baietii astia ...

Ii da doar amenta: "neadaptarea vitezei la conditiile de trafic"
Putea el sa zica ca avea si 300 km/h daca in instanta Politia nu are probe omologate atunci cade totul la o adica in instanta ;)
Normal e sa fie pus sa plateasca si stalpii stricati si orele muncitorilor cat si materialele necesare pentru replantarea lor. :-"
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde DanielArdelian2 » 18 Ian 2009, 10:36

Pai eu stiam ca RCA acopera si pagubele materiale, inclusiv de genul stalpi daramati.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Anterior

Înapoi la Noutăţi auto