Re: Accident spectaculos la Cluj
$1 scrie:$2Parerea mea e ca tipul co BMWu avea mult peste 100 KM/h cel mai probabil 140-160 Km/h. Cand a intrat in curba cel mai probabil l-a furat spatele si a intrat cu lateralul in Q7. Daca in loc de Q7 venea o dacie cel mai probabil alta era consecinta accidentului. Asa baietii au avut si putin ghinion sa intre intr-o masina care nu e deloc usor de scos de pe sosea.
Oricum nu aveam o parere prea buna despre comportamentul BMW-urilor cu tractiune pe spate dar se pare ca de ce te temi nu scapi...
Ieri un baiat cu un asemenea BMW a derapat intr-o curba "poleita" si mi-a busit in fata fordul parcat. El zicea ca nu a avut viteza deoarece "stiam ca e polei pe jos dar mi-a fugit spatele, am calcat frana si m-am dus sanie" Din pacate eu resimt mai mult neglijenta lui. Mi-am pierdut aproape o zi in nervi si certuri cu asiguratorul lui (care vrea sa imi "indrepte" bara si aripa) si o sa mai raman se pare si fara masina cam o saptamana.
Nu ma pot abtine sa nu dau numele asiguratorului OMNIASIG- aveam un far zgariat destul de bine si a zis inspectorul ala ca il da la slefuit

-
link2 - 1nsane Member
- Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci