Discutii libere/forum

Vanatoare la Balc

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Vanatoare la Balc

Mesajde catalin1972 » 19 Ian 2009, 15:34

[quote="KomandantuR,362332Cineva imi povestea ca are un amic care a impuscat intr-o noapte de unul singur inainte de Craciun 9 (noua) porci mistreti !!! Intr-o padure de pe langa Bucuresti ! Si cati nu sunt ca el ![/quote]

Padurea aia nu are gard iar porcii erau chiar salbatici ( n-aveau cum sa fie altfel ca doar traiesc in preajma bucurestenilor ) nu semidomestici ( si ardeleni pe deasupra ) ca cei de la Balc
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde dragomir » 19 Ian 2009, 15:58

Eu nu pot intelege unde este placerea de a ucide un animal fara aparare,sau ce senzatie de adrenalina poate sa iti ofere cand pur si simplu tragi un glont intr-un animal,care de multe ori nu moare de la primul cartus si se zbate inca o jumatate de ora......
As putea continua dar cred ca ce mi-ar iesi pe gura.........
VALENTINO ROSSI........................................THE DOCTOR OF MOTOGP
dragomir
HAOS Crew

Maşina: Ford focus 2 facelift 2008 trend+optionale 1.6 100 cp

Mesajde isotech_ro » 19 Ian 2009, 16:14

o "excelenta" campanie media a "mister" Tiriac :-t daca tot a pierdut cca 1,5 miliarde euro ... trebuie si el "ca omu' da' bine" sa-si imbunatateasca rating-ug de "smenar" al tranzitiei ... nu-i asa ... probabil miza a fost o noua "actine de aur" sau un "aranjament" financiar cu JP Morgan ...
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde Younick_wlf » 19 Ian 2009, 19:26

can ii vezi ca iau impuscarea bietelor animale ca pe un hobby si ca un mod de relaxare iti vine sa ~X( de nervi.
Younick_wlf
1nsane Member

Maşina: Ford FOCUS 3 Hatch, 2017

Mesajde adrian1981 » 19 Ian 2009, 21:28

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i se pare mult mai rau sa vad padurari angajati de stat cum vand in fiecare saptamana carne de caprioara, uneori carne de urs si alte oratanii pe care nu ai dreptul sa le vanezi.

ne impotrivim unei vanatori facute "in curtea omului" dar ii lasam pe cei platiti de catre noi sa impuste ce vor ei. Dar in Romania braconajul nu are limite alarmante. ma leshi...de cate ori nu am fost gonaci la vanatoare de iepuri in afara sezonului. ce, aia nu sunt tot animale?

.

E corect ce zici tu , dar , intre faptele expuse de tine ( padurari care ucid caprioare ,vinatoare in delta ) si pseudo-vinatoarea de la Balc e o mare diferenta :alea au o logica dar masacrul de la Balc nu !

Si care ar fi logica de care vorbesti? Ca padurarii ucid caprioare pentru a castiga niste bani,asta e logica? Dar taierea padurilor din Harghita,Covasna si multe alte zone,presupun ca are si asta o logica,nu? De acest lucru nu mai face nimeni scandal,doar cativa ziaristi...Consider ca atata vreme cat omul e pe proprietatea lui poate face ce vrea,si vanatori se organizeaza in toate statele pe care le consideram civilizate,si aspiram sa ajungem ca ele...Nu cred ca este cazul sa incercam a parea a fi mai catolici decat Papa.
adrian1981
Member

Maşina: Ford Scorpio,an 1996,2300 cmc,147 cp, Ghia
VIN: WF0FXXGAGFTS57551

Mesajde muzica9 » 19 Ian 2009, 21:50

Eu inteleg si accept politica lui Tiriac. Omul invita persoane influente cu care pe viitor spera sa faca afaceri impreuna. Si eu as face la fel daca as ocupa pozitia lui.

Ce nu inteleg este acest concept de vinatoare. Stau in foisor si astept sa trag in mistretul alungat din boschet. :-??
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Nenea Fordescu » 19 Ian 2009, 21:55

A fost inventata pentru puturosi. Stau in foisor, mai o cafea, mai o bere, mai un urs...
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde isotech_ro » 19 Ian 2009, 22:06

$1 scrie:$2...Omul invita persoane influente cu care pe viitor spera sa faca afaceri impreuna....

si apoi noua ne vorbeste de moralitate ... 8-X cita dreptate au baietii astia in a3a strofa

isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde sile1 » 19 Ian 2009, 23:12

Nu concep vanatoarea in romania in secolul 21... animalele alea fie ele mistreti fie iepuri ar trebuii sa moara un pic mai altfel decat la simpla dorintza de facut pe vanatorul din bugs bunny a lui tziriac sau a oricarui alt bogatash post-decembrist.
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Mesajde catalin1972 » 20 Ian 2009, 07:31

[quote="adrian1981,362689Si care ar fi logica de care vorbesti? Ca padurarii ucid caprioare pentru a castiga niste bani,asta e logica? Dar taierea padurilor din Harghita,Covasna si multe alte zone,presupun ca are si asta o logica,nu? De acest lucru nu mai face nimeni scandal,doar cativa ziaristi....[/quote]

Padurarii aia ucid pt banii nu din pura placere ! Padurarii aia sint hoti dar Tiriac &co sint alienati mintal ! Asta e logica la care faceam referire , ma inspaiminta un om care ucide din placere .Am sa condamn acest tip de "vinatoare" in orice tara , indiferent cit de civilizata ar fi !
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde shine » 20 Ian 2009, 10:43

$1 scrie:$2i se pare mult mai rau sa vad padurari angajati de stat cum vand in fiecare saptamana carne de caprioara, uneori carne de urs si alte oratanii pe care nu ai dreptul sa le vanezi.

ne impotrivim unei vanatori facute "in curtea omului" dar ii lasam pe cei platiti de catre noi sa impuste ce vor ei. Dar in Romania braconajul nu are limite alarmante. ma leshi...de cate ori nu am fost gonaci la vanatoare de iepuri in afara sezonului. ce, aia nu sunt tot animale?

.

E corect ce zici tu , dar , intre faptele expuse de tine ( padurari care ucid caprioare ,vinatoare in delta ) si pseudo-vinatoarea de la Balc e o mare diferenta :alea au o logica dar masacrul de la Balc nu !

Si care ar fi logica de care vorbesti? Ca padurarii ucid caprioare pentru a castiga niste bani,asta e logica? Dar taierea padurilor din Harghita,Covasna si multe alte zone,presupun ca are si asta o logica,nu? De acest lucru nu mai face nimeni scandal,doar cativa ziaristi...Consider ca atata vreme cat omul e pe proprietatea lui poate face ce vrea,si vanatori se organizeaza in toate statele pe care le consideram civilizate,si aspiram sa ajungem ca ele...Nu cred ca este cazul sa incercam a parea a fi mai catolici decat Papa.

sunt perfect de acord cu tine! am vazut si eu niste reportaje facute de PRO TV ref la taierea padurilor. si tocmai din acest motiv zic ca ne legam de niste porcarii (gen Vanatoarea lu` Tirac) si nu bagam de seama miile de hectare de paduri care se taie an de an fara sa se impadureasca vreun metru patrat. si multe alte probleme asemanatoare.
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum