23 Ian 2009, 15:29
acesta e un topic cat se poate de serios; modificare poll: poll-ul se va inchide pe 28 FEBRUARIE
aveti dreptul la 2 voturi - 1 referitor la perioada pe care o preferati pt desfasurare, 1 referitor la tipul de cazare
topicul se refera la intilnirea nationala a membrilor FORUMULUI, nu a membrilor ASOCIATIEI CLUBFORD
cazare single inseamna ca doriti sa stati singur in camera
cazare cu familia inseamna ca doriti sa stati impreuna cu sotia/prietena si cu eventuali copii in camera
cazare double inseamna ca doriti sa stati in camera cu un alt coleg de forum
va rog sa nu postati in acest topic, ci doar sa votati ceea ce va convine
pe masura ce organizatorii vor mai avea detalii, le vor comunica aici
multumesc
23 Ian 2009, 20:46
si o eventuala locatie a intalnirii pt perioadele specificate care ar fi? pt ca in functie de asta aleg si perioada...
adispan edit: habar nu avem inca de locatie; dupa ce vedem care e perioada preferata conform votului, si mai vedem si cam cate pers sunt interesate sa vina, incercam sa gasim locatii
PS: multumesc pt interes, dar va rugasem sa nu postati aici
31 Ian 2009, 21:23
Treaba cu perioada este cam discutabila, deoarece este destul de indepartata ca data. In principiu pot veni in orice perioada, dar sa fie in week-end. Pentru mine mai importanta ar fi locatia si cazarea.
adispan edit: va rog frumos, daca chiar vreti sa ne comunicati ceva in legatura cu subiectul acestui topic, dati-mi PM mie
03 Feb 2009, 09:31
un mic update: vom cauta o locatie pt intilnire undeva in zona brasov-sighisoara-sibiu
va rog sa nu postati in acest topic
03 Feb 2009, 14:19
s-a modificat durata poll-ului ca sa avem timp sa ne organizam; voturile se inchid pe 28 februarie
17 Feb 2009, 15:38
Salutare,
Eu lucrez in turism

, daca pot contribuii cu ceva ; rezervari, locatii etc fara prblm ....0724.333.442.
Bafta!
26 Feb 2009, 14:47
pentru locatie as putea face si eu o sugestie, chiar

recomandarea mea e Cabana Nora, de la Riu Sadului (muntii Cibin, 49 km din sibiu pana la poarta cabanei). Se poate ajunge acolo cu masina fara nici un fel de problema, zona e superba. S-au mai gazduit acolo intalniri anuale ale motociclistilor, ceva raliu din cupa transilvaniei, chestii de-astea. Cu cazarea, disponibile teoretic sunt undeva la 150 de locuri, nu stiu sigur cu rezervarile cum sta omu'. Las si pagina de net in cazul in care ve hotarati sa luati in calcul si varianta asta :
26 Feb 2009, 15:30
va rugasem sa nu scrieti nimic aici
topicul se inchide si se va redeschide numai pt anunturi oficiale cu privire la intilnire
pt discutii exista un alt topic, care contine chiar cuvintul discutii in titulatura