ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Rog pe toti - un ajutor pentru o fetita bolnava de leucemie

22 Ian 2009, 11:06

Este nevoie de grupa AB pozitiv...daca cineva e dispus sa doneze...pt o fetita cu leucemnie...e la Fundeni, are 11 ani...si pana la operatie face transfuzii zilnice ...altfel moare.
Daca vrei sa donezi, la Institutul de Hematologie din Bucuresti pana la ora 14:00, unde specifici ca donezi ptr TUDOR ALEXANDRA- MIHAELA, din Fundeni – leucemie. Mai multe detalii, ptr cine doreste, la tatal fetitei – TUDOR GHEORGHE – 0745-466098. Multumesc!

Re: Rog pe toti - un ajutor pentru o fetita bolnava de leucemie

22 Ian 2009, 13:41

l-am facut sticky...macar cu atata lucru s-o ajutam, sa tinem topicul sus astfel incat sa fie vazut de cat mai multa lume

22 Ian 2009, 13:57

Multumesc mult. Nu cunoasc familia...am primit si eu mesajul si incerc sa ajut si eu cu cat pot. Din pacate sa donez nu pot.

23 Ian 2009, 19:50

Ii un mass primit pe mess?

23 Ian 2009, 20:53

Daca are nevoie si de bani bob cu bob se umple sacul asa ca m-as bucura sa-i putem fi de folos! Din pacate nu are nimeni din cunostintele mele AB dar daca e nevoie si de altceva o sa sarim cu mare drag!

23 Ian 2009, 22:22

In general nu cred in mass-urile de pe messenger (de fapt nici in asta nu am crezut) si vazand topic pe ClubFord am zis ca e la misto. Am dat insa o cautare pe net si am gasit Asta - Jurnalul National.

Garantez pentru cei care au scris articolul, astfel ca situatia e reala si, din ce vad, grava.

24 Ian 2009, 00:38

Imi pare si mie rau acuma pentru cele zise mai sus. Trebuia sa ma documentez si eu si sa nu vb inainte. Imi cer scuze. Sper sa se faca bine fetita.
Răspunde