Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

schimb parbriz pe RCA

27 Ian 2009, 17:36

Stie cineva daca se poate schimba parbrizul ciobit de o piatra aruncata de rotile altei masini, pe RCA-ul masinii vinovate?
Luni dimineata mergeam si eu linistit, vine unul cu un tico din fata si in momentul in care trece pe langa mine (erau pietricele pe jos) ma trezesc cu o piatra in geam si cu o fisura de 15 cm in coltul din stanga sus al parbrizului.
Nu era nici o alta masina in jur, intorc, vb cu omu, care mi-a zis ca merge cu mine la politie sau la asigurator.
Asa ca, stie cineva daca o sa fie de acord cei de la asigurare sa imi schimbe parbrizul sau ma duc la casco direct?

Apropo, l-am schimbat acum fix 2 saptamani, era nou nout, de asta am innebunit de nervi si m-am dus dupa ala.
Ultima oară modificat de Alen pe 27 Ian 2009, 20:24, modificat 1 dată în total.
Motiv: mutat in sectiunea corespunzatoare

Re: schimb parbriz pe RCA

27 Ian 2009, 19:25

Nu o sa rezolvi nimic cu RCAul...mergi la Casco.

27 Ian 2009, 20:29

si eu zic la fel, cred ca poti sa-l faci doar pe CASCO...practic n-ai cum sa demonstrezi ca ciobitura aia e facuta de cel cu Tico si nu de oriunde din alta parte
si acum...hai sa fim seriosi...ce vina avea omul ? doar n-a aruncat el de pe geamul masinii cu piatra in tine...a sarit pur si simplu, ai avut ghinion
nu stiu cum l-ai gasit pe omul ala atat de amabil de a mers cu tine la Politie, a avut caracter...multa lume nici nu statea la discutie probabil si ti-ar fi zis sa-ti vezi de treaba

27 Ian 2009, 21:01

inca nu a mers, nu am insistat, tocmai de asta, ca nu stiu daca ma poate despagubi rca-ul lui. A vazut ca eram cam enervat si a zis ca imi da rca-ul daca am ce face cu el. Si, oricum nu se mai merge la politie pt asa ceva, decat daca cele 2 parti nu se inteleg. Am vb frumos si omul a inteles. Stiu ca nu a facut nimic practic, dar pana la urma masina lui mi-a provocat paguba.
oricum, m-am mai linistit, ma duc iar la casco, iar timp pierdut,zi de concediu luata degeaba.
Daca aveti vreodata de schimbat parbrizul, sa nu luati Pilkington, Saint-Gobain e singura varianta.
Subiect închis