Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

parbriz fisurat-lipire

01 Feb 2009, 13:13

Am un prieten caruia i s-a crapat putin parbrizu(5cm). Am inteles k se pot lipi(ceva de genu, daca fisura este mica). In Iasi stie cineva un service care face treaba asta? Multumesc

Re: parbriz fisurat-lipire

01 Feb 2009, 23:46

Nu cred ca la 5cm il mai poti lipi.Am avut si eu anul trecut aceeasi problea,dar la mine dupa ~2ore o mai crapat inca vreo 3cm.Pana la urma l-am schimbat,crapatura avea deja 22-25cm. :-O
De lipit,stiu ca se pot lipi doar gaurile mici,care inca nu au provocat crapatul propriu-zis.
Cred ca am auzit totusi ca se gaureste parbrizul la capatul fisurii cu un burghiu si se umple cu lipici,dar nu stiu in ce masura se poate aplica in cazul unei fisuri mai serioase. :-/

02 Feb 2009, 00:01

de reparat fisura nu se mai poate repara. Se poate opri insa prelungirea acesteia. Se dau gauri la capere si sa umplu cu-n adeziv special.

Am eu un parbriz de Mondeo MK3, original dar SH, de vanzare, e fara degivrare. In acest moment e pe masina mea, dar imi pun unul cu degivrare si, deci, il voi avea pe acesta la vanzare cu 200 lei. Are mici puncte de la pietricele vizibile doar pe timp de noapte :D, dar nu deranjeaza.

02 Feb 2009, 00:09

eu am trecut pe aici (in bucresti din pacate)http://www.expertdetailing.ro/ro/101_51_index.php si a mers.fisura nu era prea mare si asa a ramas,in rest vreau sa-ti spun ca am schimbat parbriz la mondeo cu 450 ron(cu montaj inclus),normal fara nimic pe el,cel cu senzori si devigrare era vreo 700 ron,asa ca fiecare cu norocul lui,sa ne auzim cu bine

02 Feb 2009, 09:08

$1 scrie:$2e reparat fisura nu se mai poate repara. Se poate opri insa prelungirea acesteia. Se dau gauri la capere si sa umplu cu-n adeziv special.

Am eu un parbriz de Mondeo MK3, original dar SH, de vanzare, e fara degivrare. In acest moment e pe masina mea, dar imi pun unul cu degivrare si, deci, il voi avea pe acesta la vanzare cu 200 lei. Are mici puncte de la pietricele vizibile doar pe timp de noapte :D, dar nu deranjeaza.

Daca avea Ford era perfect, dar el are un bmw(320i)

02 Feb 2009, 13:05

Hmm.. atunci chiar ca nu are ce cauta acest thread la Mondeo 3 :P
Se muta la Help & TroubleShooting.
Răspunde