Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: Activez CB / Fuel Computer pe Mondeo MK3

01 Feb 2009, 20:28

udau_1966, te rog sa citesti primul meu post din acest thread; vei gasi toate detaliile acolo.

02 Feb 2009, 04:00

Mamaaaaaa de cand ma tot interesez de asa ceva..... Acum stau sa ma gandesc unde ajung prima data: La Cluj sau la Bucuresti. Se pare ca la Cluj modifica direct si maneta de semnalizare.
Oriunde ar fi.... sigur luna asta o rezolv si eu.
Parca aveam o mancarime ca nu merge CB-ul.
Vorbisem cu cineva care trebuia sa-mi aduca un bord si o maneta de semnalizare de la o masina care avea CB, ca sa ma pot juca cu ele, dar a murit treaba.
Felicitari lui Alex ca a reusit sa rezolve o problema asa fierbinte.
Esti tare omule!!!!

02 Feb 2009, 19:38

daca vin in bucuresti cu masina si cele necesare cumparate(mai putin ceasurile nedemontate),cit ma costa?
sunt membru club ford
masina este MK tddi 2003 ,de 115cp.astept un raspuns sau un semnal pe 0722614957.
cu stima,cristi.

03 Feb 2009, 14:08

multumesc !

05 Feb 2009, 21:28

De azi, multumita lui Alex, sunt si eu fericitul posesor al unui CB! <:-P :D/
Thank's Alex!!!

06 Feb 2009, 20:01

@BobbyTiR
Sigur nu ai instlatia gata facuta din fabrica? A mea nu e Ghia si am instalatia dar nu stiam de ea pt ca nu erau bacuri puse. Am pus becuri de pozitie si am lumini si la picioare. Chestia e ca becurile la mine intra pur si simplu si nu au un capac de protectie.

06 Feb 2009, 20:37

Azi mi s-a confirmat faptul ca daca ai A/C automat - EATC - ai si electrica cu socluri pentru iluminarea la picioare.

06 Feb 2009, 20:41

$1 scrie:$2b]@BobbyTiR
Sigur nu ai instlatia gata facuta din fabrica? A mea nu e Ghia si am instalatia dar nu stiam de ea pt ca nu erau bacuri puse. Am pus becuri de pozitie si am lumini si la picioare. Chestia e ca becurile la mine intra pur si simplu si nu au un capac de protectie.

O sa ma uit, in cateva zile o sa ajung acasa ... dar, unde mai exact sunt locurile ? :-S sa nu stau sa caut ca bezmeticul pe sub bord sa ma intrebe garda de sanatate, k am mai patzit :))))

Multumesc DGAlexandru

06 Feb 2009, 20:54

$1 scrie:$2zi mi s-a confirmat faptul ca daca ai A/C automat - EATC - ai si electrica cu socluri pentru iluminarea la picioare.

eu am clima manuala ! si am lumina la picioare , din fabrica !

07 Feb 2009, 10:51

Pai ce am zis eu nu exclude varianta ta - clima manuala.
Am avut cateva masini care erau Ambiente ca si dotari, numai ca aveau EATC, si aveau si soclurile necesare.

Locurile pentru becuri sunt cam pe mijlocul marginilor de plastic in care se termina bordul. Daca treci cu degetul dintr-o parte in alta, pe aceasta margine, ar trebui sa simti aceste gauri.

19 Feb 2009, 18:54

Alex!
La picioare cate becuri trebuie sa fie??? Ca eu am gasit soar un singur loc pentru un bec.
Frumusetea mare este ca daca ai vreo problema la tabloul de sigurate de acolo, scoti soclul cu tot cu bec si ai lumina acolo sub bord. :D

19 Feb 2009, 22:50

Cate unul la sofer si pasager :)

20 Feb 2009, 00:31

Tre' sa recunosc ca acolo nu mi-a dat prin cap sa ma uit. 8-}
Am imbatranit si m-am prostit... sa moara mama! :))

20 Feb 2009, 08:58

Alex , pe cand te astept la Timisoara ? ;)

20 Feb 2009, 22:34

$1 scrie:$2aneta e OK. Putea sa fie si de Focus / Fiesta (dar sa arate la fel) ca tot mergea :)

Pentru lumini la picioare.. poti incerca la dezmembrari sa iei o instalatie originala.. sau macar soclurile in care intra becurile cu ceva fire si sa-ti faci singur o instalatie.
O sa-ti spun printr-un MP care sunt pinii din mufele de langa sigurantele din interior ca sa te conectezi cat mai original :P.

sal imi poti arat si mie care sunt pini de la mufa ,pt a putea lega luminile la picioare ,o poza ar fi de minune

20 Feb 2009, 23:22

Salut.. din pacate nu am cum sa te ajut acum, sunt plecat din buc si nu sunt nici cu masina dupa mine.
Poti descarca Ford TIS pe pe FTP-ul ClubFord - cauta pe forum cum intri pe el si gasesti acolo toate chemele necesare.
Oricum instalarea acesto becuri nu e chiar asa de usoara, sunt necesare si fire si socluri pentru becuri....
Subiect închis