Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
04 Feb 2009, 08:34
Nu m-am apucat sa scriu aici ca sa ma laud... mai degraba sa ma bucur. Sa ma bucur ca sunt printre voi, sa ma bucur ca am cu ce sa fiu aici ...si nu in ultimul rand sa ma bucur de o masina minunata, ca de altfel fiecare FORD pe care il am sau care mi-a incaput pe mana.
Este un Mondeo 2.0, ce tine sub capota 130 caluti naravasi dintr-o herghelie pura Tdci. Face parte din promotia noiembrie 2003. Am ales un Turnier pt a avea maximum de spatiu pt familia mea. Ca si echipare, este un VIVA dupa cum l-au numit ei.
Partea interesanta este ca m-a atras si m-a facut sa ma indragostesc de o cutia de viteze "tiptronic" cum o numim noi popular sau Durashift 5Tronic cum i-au spus ei. Parca mai poetic. Bijuteria este tot din club, a fost a lui Alex, ce-l pe care-l felicit pt cum stie sa tina o masina si pe care-l salut si respect cu fiecare ocazie.
Momentan, o sa folosesc tot pozele care le-a avut si Alex... si asta doar pana s-o face vremea mai frumoasa ca sa pot sa ma joc si eu putin cu camera foto.
As propune sa facem si o sectiune de arta fotografica cu masinile fiecaruia...sa incercam putin latura artistica a fotografiei. Cred ca ar fi ceva interesant ca rezultat.
Pana atunci, sa avem kilometrii cat mai multi si cat mai ieftini, sa ne tina pe toti sanatosi si intregi masinile ce le avem.
Va salut pe toti si sper sa ma gasesc printre voi la o viitoare intalnire a "Fordistilor"!
- Fişiere ataşate
-
![DSCN2080[1].JPG (119.63 KiB) Vizualizat de 2025 ori DSCN2080[1].JPG](./download/file.php?id=32915&t=1)
-
![DSCN1818[1].JPG (60.39 KiB) Vizualizat de 2229 ori DSCN1818[1].JPG](./download/file.php?id=32914&t=1)
04 Feb 2009, 08:40
Sa o stapinesti sanatos si ma bucur ca apreciezi cutia automatica! TIPTRONIC PLACUT!!
04 Feb 2009, 08:50
sa fiti sanatosi si tu si masina multi ani si multi kilometri!
by the way, stii care e bafta ta? masina se pare ca te astepta pe tine...
am avut banii in mana si tare ma batea gandul s-o aduc la mine acasa cu mai mult timp in urma (colegul o scosese mai demult la vanzare).
pana la urma am luat altceva (un passat 2.0 tfsi 200 hp) tot cu cutie automata.
04 Feb 2009, 08:51
Salut. Iti multumesc pt urare...sper sa o stapanesc sanatos si sa se simta si ea apreciata in timpul asta.
Am vazut ca si tu "ai renuntzat la o pedala"...
E chiar faina cutia asta...si trage nemaipomenit de bine cand ai nevoie de ea.
O zi minunata!
04 Feb 2009, 08:55
Atunci nu-mi ramane decat sa ma bucur si mai mult de ea...
Desi la inceput am avut impresia ca nu prea a vrut sa plece de la Alex..
Cand a venit cu ea la Ploiesti ...uitase actele acasa (si eu tocmai aveam programare la RAR si aveam nevoie de ele)...
Dupa ce a trimis pe cineva sa ia actele....apoi a uitat restul cheilor...cele de rezerva.
Dar pana la urma...s-a hotarat...si a ajuns la mine in curte.
05 Feb 2009, 18:34
Sa o stapanesti sanatos !
Cat mai multi kilometrii fara nici cea mai mica problema !
o zi FORDmidabila!
06 Feb 2009, 08:13
Salut Emil, salut Ploiestene. Multumesc pt urari.
M-as bucura sa ne strangem cat mai multi ploiesteni aici...
Sanatate si numai bine.
06 Feb 2009, 10:25
Salut, foarte frumoasa masina

..s-o stapanesti sanatos
Suntem multi Ploiesteni p-aici si ne strangem aproape lunar la intalniri ClubFord. Urmareste topicurile din "Intalnirile membrilor ClubFord" unde anuntam data si locatia intalnirii din luna respectiva. Deasemeni te poti inscrie in Grupa ClubFord Ploiesti
ucp.php?i=168 unde vei fi anuntat prin mesaj privat asupra intalnirilor
06 Feb 2009, 18:31
salut, sa o stapanesti sanatos.. transmisia automata face toti banii-
09 Feb 2009, 09:24
Va multumesc. Intr-adevar cum imi place mie sa-i spun..."este ALTFEL"..
Astept sa ne gasim candva...
Numai bine.
02 Mar 2009, 01:08
monseur, n-ai facut o alegere proasta deloc.
te sfatuiesc, insa, sa nu stai in drive la semafoare desi este tentant sa faci asta!
eu sint foarte multumit de aceasta cutie si de cum raspunde la comenzi. in plus comenzile de pe volan sint foarte de apreciat cind treci in modul manual (eu fac asta doar la drum lung ca sa ma mai distrez) si este chiar relaxant.
sa fie intr-un ceas functional!
02 Mar 2009, 07:23
pai cum sa stai la semafor?
s-o dai in N? eu am si autohold si-l mai folosesc, dar daca nu aveam ce trebuia facut?
scuze ca sunt cam off topic dar as vrea sa stiu daca imi stric cutia singur, de fraier.
02 Mar 2009, 10:07
Ce zice Bogdan se aplica in cazul semafoarelor "interminabile" din Buc, unde poti sta minute bune fara sa te misti; cu toate astea cutia de pe mondeo are facilitatea ca in momentul in care esti oprit cu piciorul pe frina si maresti "putin" presiunea pe pedala cutia trece in N iar in momentul in care ai ridicat piciorul de pe frina a intrat la loc in D; daca stationezi cu piciorul pe frina dar apesi doar cit sa nu "agate" cutia si sa te misti atunci cutia ramine in D.
Pe Passatul anterior (din 2000, cu cutie tiptronic de la ZF) nu aveam facilitatea asta, nu stiu cum e la Passatul nou, poate aflam...
In orice caz cutia nu se strica asa repede daca sta in D fara sa te misti, se deschid niste supape pe acolo si se evacueaza presiunea, problema e sa nu stai asa cu orele/zilele...
02 Mar 2009, 22:45
sii daca conduci mai mult pe "manual" sa zicem? cum se simte asta la cutie? este afectata/uzata mai mult?
02 Mar 2009, 23:44
Daca nu abuzezi de turatii ff mari gen "liniute" cutia nu e afectata deloc; cele mai multe probleme ale cutiilor automatice vin din faptul ca uleiul se supraincalzeste si nu are timp sa se raceasca, de aceea nu se recomanda folosirea turatiilor ridicate in mod constant, mai ales in perioade ff calde si in trafic urban aglomerat; daca conduci mai mult pe manual unde mai e placerea automaticului?!
03 Mar 2009, 01:32
placerea automaticului este ca nu mai calci pedala infecta din stanga

mai ales cand mergi 1 ora bara la bara
03 Mar 2009, 08:13

Pedala din stinga?! Nici nu (mai) stiu ce-i aia!
03 Mar 2009, 11:10
din pacate eu stiu f bine ce e aia...
03 Mar 2009, 23:15
vezi de ce le-au dat biciclete politistilor? ca sa se obisnuiasca cu 2 pedale.
hai ca ii poluam topicul omului....
sa o stapinesti cu placere monseur si fara incidente!
04 Mar 2009, 10:20
Salut si-ti multumesc de urare. Ma bucur si eu pt alegerea ce am facut-o si sunt tare incantat de masina.
Nu ma deranjeaza "poluarea" de genul asta.
Imi plac discutiile neplanificate si fara un curs preconceput.