$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m reusit sa desfac pana la urma unitatile de navigatie Denso pentru a identifica configuratia pinilor si .....
Cu respect
Ai vazut iesire de subwofer la unitatea Denso ?
Cine stie daca se poate pune subwoofer , detalii please .
Merci anticipat .
@Laurentiu: Partea de cd/radio/amp nu am studiat-o pentru ca nu m-a interesat momentan e posibil sa aibe pentru ca am vazut mai multi pini neconectati.
Revin cu detalii despre starea proiectului de adaptare CarPC la navi Denso. Am renuntat la ideea cu carpc-ul din bucati si m-am gandit sa adaptez un EeePc701 achizitionat recent din anumite motive cum ar fi :
- are display de 7 inch comparabil cu cel de la Navigatiile noastre
- pot sa-i adaptez un touch-screen de 7 '' pe USB foarte usor si sa-l integrez in locul LCD-ului de la navigatia noastra.
- are 4GB memorie (SSD - fara componente in miscare) suficient pentru un windows Lite (ca sa zic asa) inclusiv interfara auto Centrafuse si Igo 8 PC
- are Card reader, wireless, si iesire audio
- se poate adauga un modul bluetooth pe USB pentru functia de carkit.
- are 3 USB-uri la care se pot atasa DVD-ROM , HDD externe, USB-stickuri cat si interfata CAN bus la care lucrez pentru control clima si Radio/CD din Centrafuse
Cu respect.
2002 Ford Focus HatchBack 1.8 ENDURA TDDi 66kw/90 CP (e nervos rau cand il spal si-i trag preshul de sub pedala

)
(ex)2005 Ford Focus II HatckBack 2.0 TDCi 100kw/136CP Ghia Navi
2009 Ford Mondeo Titanium S 2.2TDCi 175CP