Re: Costuri revizii diesele 30000Km
$1 scrie:$2ihai - o sa rizi dar asa am facut de cind am luat masina asta (ian 2007) si am economisit deja 900 eur ptr ca merg ff putin (am facut 13k km pina acum) si doar in oras, stau intr-o zona linistita, la servici am parcare sigura si peste toate merg fff linistit si precaut! Pina acum ceva vreme eram adeptul casco-ului, chiar l-am folosit la passatul anterior unde a incarcat service-ul nota de plata in mod porcesc si fraierii de la allianz au pus botu', asa ca am constatat ca mai bine platesc din buzunar o dauna f rara si la pretul real decit sa mai cotizez la jigodiile de asiguratori; treaba se schimba daca mergi f mult in BUC si ai conflicte de trafic sau parcare, atunci s-ar putea sa ai nevoie de casco; tot asa si cu garantia - mai bine scoti din buzunar o eventuala reparatie decit imbogatesti service-urile
1) Din pacate sunt destule contraexemple chiar aici pe forum... (accidente cu daune de 3-5k EUR nu sunt chiar o raritate, sau vezi masinile incendiate din Bv). Oricat de linistit si precaut ai merge... pe mine m-a zgariat un biciclist cand stateam la stop (reparatie de 11 mil doar vopsit pentru ca nu a fost indoita tabla deloc!!!) iar cand aveam Matizul stateam tot la stop si a dat unul cu cu o dubita cu spatele fara sa se asigure deloc, pentru ca era imposibil sa nu ma vada. Intra vreunul in tine, nu are RCA si stai prin tribunale sa-ti recuperezi banii, e pacat...
Apropo de mers, eu am trecut de 25k in aproape doi ani si jumatate, asa ca...
Eu prefer sa ma gandesc ca cei peste 17.000 de EUR pe care i-am dat pe masina valoreaza mai mult decat cei 6-700 cat e CASCO.
-
Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey