Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Focus Ghia Ti-vct .... in cele din urma

13 Noi 2006, 17:24

In sfarsit am primit vestea ca miecuri imi pot ridica masina.

Si asta dupa ce m-a chimuit birocratia finantatorului si 3 luni de asteptare.
Pana voi pune mana pe ea si voi putea impartasii impresii va dau cateva detalii despre configuratia aleasa:

Ford Focus
1.6 Ti-VCT (5 usi)
Ghia
+ IVD (include TCS, EBA) si discuri frana spate
+ Climatizare cu zona dubla
+ Pachet securitate 4 : Sistem de alarma, inchidere centralizata dubla cu telecomanda, faruri cu aprindere / stingere automata si functie "follow me home"
+ A doua cheie: tip escamotabil cu telecomanda
+ Vopsea metalizata
+ Jante aliaj 6.5 x 16" cu 6 spite, anvelope 205/55 R16

Culoare : Panther Black (metalizata)
Tapiserie 2 nuante : Cubic – Medium Light Stone

13 Noi 2006, 17:36

Sa o stapinesti sanatos si fara nici un fel de probleme.
Te asteptam cu impresii despre transmisie, nu stiu daca mai are cineva VCT pe aici (e automatica sau tiptronic sau cum?).
Daca poti sa ne spui si cit a costat ar fi perfect.
Si asteptare usoara inca 2 zile :)

13 Noi 2006, 17:47

Sa-ti aduca numai si numai veselie! Sa faci multi km fara probleme! Sa nu stii ce-i ala service! Si nu uita sa te bucuri de masian chiar si atunci cand stai blocat in trafic pentru ca d-aia e Focus: sa fie mereu o placere ca o conduci!

13 Noi 2006, 20:14

Felicitari pentru alegere si sa o stapanesti sanatos.

Si eu am ales acelasi motor (VCT = Variable Camshaft Timing) si sunt foarte multumit de cum trage masina (cuplu mai plat, disponibil si la turatii mai joase). Sa pui poze dupa ce o iei ! Si...nu te entuziasma ca poate sa nu fie chiar miercuri, dar cred ca pana vineri o iei sigur.

13 Noi 2006, 20:17

ia-o si hai la intilnire; super meseriasa configuratia, iar tapiteria pe care o ai imi place la nebunieeee ... pe trend nu era disponibila, ca io de aia as fi vrut

16 Noi 2006, 14:44

Aseara am luat-o si am reusit acu sa-i fac si o poza in viteza.

16 Noi 2006, 15:02

SA TE FOLOSESTI DE EA SANATOS SI MULTI KM FARA INCIDENTE

16 Noi 2006, 15:03

Arata foarte fain. Sa faci cat mai multi km fara incidente si sa te bucuri de ea. Pune si niste poze cu interiorul.

16 Noi 2006, 15:48

Mama...o frumusete de masina...imi place la nebunie. Sa fi fericit de ea si sa nu ai never....dar NEVER....incidente cu ea, si dupa cum a zis si zvony...sa te bucuri tot timpul de ea.

$1 scrie:$2a o stapinesti sanatos si fara nici un fel de probleme.
Te asteptam cu impresii despre transmisie, nu stiu daca mai are cineva VCT pe aici (e automatica sau tiptronic sau cum?).
Daca poti sa ne spui si cit a costat ar fi perfect.
Si asteptare usoara inca 2 zile :)

Din cate stiam eu Ti-VCT face referire la motor nu la transmisie.

16 Noi 2006, 16:15

Multumesc pentru urari .. asemenea si voua.

16 Noi 2006, 16:16

Asa este, VCT este legat de motorizare:
injectie electronica multipunct cu distributie variabila dubla (admisie/evacuare) (din pliantul de la Focus, unde sunt prezentate motorizarile)
Răspunde