Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

geamuri "matuite" de la vopsea

16 Feb 2009, 14:47

deci, a trebuit sa revopsesc portiera dreapta fata si flacaii de la BDT cand mi-au realizat operatiunea au pus o hartie pe geamurile dreapta insa nu stiu cum naiba, au trecut particule de vopsea prin hartia respectiva astfel incat, pe geamuri se observa niste "umbre". oare cu ce as putea sa le curat? ar merge cu acetona? acetona nu ataca sticla?

cel mai auirea este cand ma uit in timpul mersului in oglinda dreapta. chiar in dreptul oglinzii, sunt asemenea "umbre" de la particulele de vopsea incat iti da o stare de disconfort.

solutii???

Re: geamuri "matuite" de la vopsea

16 Feb 2009, 15:17

Drum la BDT, ei au soluții pt. așa ceva.

16 Feb 2009, 15:17

Daca este relativ "proaspata", merge cu benzina sau cu diluant. Inmoi o cirpa un pic si apoi dai pe geam si iese.
Cind zic dai, in sensul ca freci la ea pina sar capacele :)

17 Feb 2009, 00:11

oare benzina nu ataca sticla din care sunt facute geamurile la portiere sa ma trezesc apoi ca imi distrug toate geamurile de pe partea dreapta?

17 Feb 2009, 07:40

eu n-am auzit pana acum sa atace benzina (sau motorina sau acetona) geamurile laterale. sunt din sticla, nu plastic.

17 Feb 2009, 12:55

Da-i cu acetona. Se curata instant.

18 Feb 2009, 12:43

si nevasta-mea recomandase acetona. voi face operatia in seara asta fie cu benzina fie cu acetona.
voi reveni cu rezultatele.

18 Feb 2009, 14:03

daca folosesti acetona, ai totusi grija cum dai. pui acetona pe niste vata si stergi cu aia, cu grija sa dai doar pe geam, nu si peste vopsea.

01 Mar 2009, 23:10

am sters cu acetona. am avut impresia ca s-a curatat bine insa mai trebuie sa mai insist.

01 Mar 2009, 23:14

daca nu iese, atunci baga dauna pe casco. :)

03 Mar 2009, 13:33

trebuia sa te duci cu masin ala sevice-ul care a reparat masina..este problema lor daca au gazat masina ..in general se gazeaza de la lac nu de la vopsea...nu trebuia sa muncesti tu sa cureti urmele de gazare

03 Mar 2009, 13:35

trebuia sa te duci cu masin ala sevice-ul care a reparat masina..este problema lor daca au gazat masina ..in general se gazeaza de la lac nu de la vopsea...nu trebuia sa muncesti tu sa cureti urmele de gazare

03 Mar 2009, 13:41

daca te duci la bdt o sa zica ca nu e vina lor ca nu ei au vopsit-o. ei nu au cabina de vopsit. sunt doar comisionari. si o sa te plimbe aiurea. sau in cel mai rau caz o sa-ti retina iar masina ca sa o duca la intermediar.

03 Mar 2009, 13:59

sau daca tot ai casco incearca cu zeama de ciocan sa vezi cum iese o sa fie (ca)nou
Răspunde