Drumurile noastre toate
dupa intamplarile de ieri si de azi nu m-am putut abtine sa nu deschid acest subiect. ieri seara am zis sa merg la incontro sa ma dau pe gheata dar inainte am fost si prin oras. si m-a pus dracu sa o iau pe strada resitei(tm stiu) unde un sens e inchis si se circula pe o singura parte. deci fratilor, o strada dupa un bombardament nuclear arata super pe langa strada asta. daca merg cu viteza 1 la relanti este enorm de repede pentru ce e acolo. bineinteles am dat de vreo 2,3 ori cu podeaua de pamant. deci timisorenilor, nu faceti marea prostie sa mereti pe resitei. asta a fost faza de ieri si acu urmeaza faza de azi. mergeam acasa la sag, si in loc sa merg pe strada principala(drumu 1), o iau pe alta straduta(pe drumu 2care dupa cum se vede sunt f apropiate si nu se despart prea mult) ca sa ajung in alta parte a satului. dupa ce am inaintat vreo 500 m pe strada aia, parca am ajuns in alta lume. coada de masini, zapada de 30 cm, masina oprita abia statea pe drum, 2 masini in sant, politie, TVR, un camion venea perpendicular pe drum. m-am simtit exact ca aceia pe care ii arata la stiri pe drumurile alea in judetele inzapezite(numa eu stiam ca-s aproape de casa si langa era un drum uscat) se vede ce bine au lucrat acolo cu dezapezirea. dupa ce am stat vreo 20 min si m-am linistit ca am vazut ca s-a oprit camionu ala, din 15000 de manevre (ca sa nu intru si eu in sant) am intors si am ajuns iara in alta lumea, cea din care venisem unde pe cam era zapada si tot alb frumos si soseaua uscata(cum este si normal). dezastru fratilor, DEZASTRU.
- Fişiere ataşate
-
untitled.JPG
- (6.99 KiB) Descărcat de 66 ori
Evo Lancer 4 Life
new subaru impreza looks like a smashed bullterier
new subaru impreza looks like a smashed bullterier
-
andu_012 - Gold Member
- Maşina: Ford Focus 1.6 tdci,2 usi, 2005, 109 hp
- VIN: WF03XXGCD35M08217