O sa am si eu Focus !!
salutare tuturor fordistilor!!!
In urma cu cca 2 luni am decis sa schimb masina si dupa indelungi cautari pe forumuri si pe la reprezentante m-am hotarat la Ford. Focus.
Am dat comanda pentru masina din semnatura si acum trec prin chinuri grele fratilor!!!Mai am de asteptat pe putin o luna,daca nu chiar 2...Lunga asteptare
Pana atunci o sa va stresez pe voi cu toate intrebarile posibile, in functie de ce visez noaptea
.
Una din intrebari: stie careva cam dupa cat timp se poate afla VIN-ul, fiindca dealerul meu (BDT) mi-a zis ca nu stie inca unde e fabricata(Sp / Germ)si au trecut aproape 2 luni de la comanda
.
A doua intrebare : stiti cu ce fel cauciuri o sa vina echipata?
Ultima pe ziua de azi( n-am dormit prea mult...
) : cum e cu scutul, fratilor, ca prin targ zice lumea ca la motorizarea asta nu vine cu scut...?? am citit pe forum ca la forcar e cel mai ieftin( da nu am inteles daca e metalic sau de plastic)...poate sa monteze oricine scutul asta sau doar aia de le service autorizat?
cam atat, multam frumos!keep in touch
In urma cu cca 2 luni am decis sa schimb masina si dupa indelungi cautari pe forumuri si pe la reprezentante m-am hotarat la Ford. Focus.

Am dat comanda pentru masina din semnatura si acum trec prin chinuri grele fratilor!!!Mai am de asteptat pe putin o luna,daca nu chiar 2...Lunga asteptare

Pana atunci o sa va stresez pe voi cu toate intrebarile posibile, in functie de ce visez noaptea

Una din intrebari: stie careva cam dupa cat timp se poate afla VIN-ul, fiindca dealerul meu (BDT) mi-a zis ca nu stie inca unde e fabricata(Sp / Germ)si au trecut aproape 2 luni de la comanda

A doua intrebare : stiti cu ce fel cauciuri o sa vina echipata?
Ultima pe ziua de azi( n-am dormit prea mult...

cam atat, multam frumos!keep in touch

-
adrianv - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus2-facelift hatchback, Ghia, 1,6 Ti-VCT,115hp, Black Panther