Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

o bulbucata verde

10 Noi 2006, 19:52

Salut,

Sunt nou aici si acesta este primul meu post. Dupa lungi dezbateri si comparatii am decis: cumpar Ford Fiesta. Azi am fost la dealer si acum astept sa vina masina. Motor de 1.3 Comfort culoare verde (Apple). Este a doua masina, dupa Dacia din '89 de care eram deja plictisit de noile si noile probleme care le facea. Masina sper ca va ajunge sapt viitoare dar deja nu mai am rabdare. Sper sa vina cat mai repede. Cum ajunge o sa fac poze si voi posta aici.

Cu stima,
Andy

10 Noi 2006, 21:17

Felicitari si ... "Welcome to the club"

10 Noi 2006, 22:21

Multumesc de primire

10 Noi 2006, 23:41

brava, sa o stapinesti sanatos; creste trupa de fordisti din cluj :)

11 Noi 2006, 08:35

Si in acelasi timp si trupa de bulbucate verzi...
Acum sunt (vor fi) doua cu cea a zuzei sau am ratat pe cineva?

11 Noi 2006, 10:38

Bine ai venit in club, si daca tot ai o bulbucata, iti recomand sa discuti cu zuza si sa afli de unde si-a luat alarma aia dementiala . Ca degeaba e verde si bulbucata daca nu oracaie ca ZuziMobilul :D

11 Noi 2006, 18:29

Salut,

Va multumesc la toti de urari si sper sa incepem sa organizam intalniri si in cluj. As vrea sa va intreb daca va place culoarea asta verde pe Fiesta. Sa fiti sinceri ca nu ma supar :)

Cu respect,
Andy

Re: o bulbucata verde

11 Noi 2006, 18:37

$1 scrie:$2alut,

Sunt nou aici si acesta este primul meu post. Dupa lungi dezbateri si comparatii am decis: cumpar Ford Fiesta. Azi am fost la dealer si acum astept sa vina masina. Motor de 1.3 Comfort culoare verde (Apple). Este a doua masina, dupa Dacia din '89 de care eram deja plictisit de noile si noile probleme care le facea. Masina sper ca va ajunge sapt viitoare dar deja nu mai am rabdare. Sper sa vina cat mai repede. Cum ajunge o sa fac poze si voi posta aici.

Cu stima,
Andy

Felicitari pentru achizitie, sa ai nororc de ea si de cat mai multi km fara incidente.
Hmmmm .. ar fi fff interesanta o intalnire a Fordistilor din CJ ... ceva idei ?

Re: o bulbucata verde

11 Noi 2006, 19:01

$1 scrie:$2Felicitari pentru achizitie, sa ai nororc de ea si de cat mai multi km fara incidente.
Hmmmm .. ar fi fff interesanta o intalnire a Fordistilor din CJ ... ceva idei ?

Acum eu astept sa vina masina... sper ca asta sa fie undeva pe joi vineri poate chiar mai repede. Apoi putem sa stabilim o intalnire. Da-mi un id de messenger sa vb mai multe.

Cu respect,
Andy

12 Noi 2006, 15:24

Felicitari pentru bulbucata! Daca as fi fost mai tent cand mi-am ales masina as fi fost si eu acum purtatir de bulbucata: nu am vazut ca Fiesta ST este cat Focusul Ambiente. As fi avut acum dublu puterii actuale :) Anyway, bine ai venit in randul fordistilor si muuuuulti, da' muuuuuuuuulti, km fara probleme!

13 Noi 2006, 16:10

uiiiiii, mai avem o libelula verde in club!!!!! :D
eu mi-s incantata, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :D
si editez, ca m-a luat valu'. ia legatura si cu blade, poate faceti intruniri la Cj si faceti poze si mai im vad si eu sotzu :D

13 Noi 2006, 16:41

Sa o stapanesti sanatos, evident fara evenimente neplacute!!
Si a mea e verzuie dar nu e Fiesta... (Aquamarine Frost Pearl).

16 Noi 2006, 21:17

Poate asa voi reusi sa dau si de titocus. Se organizeaza o intalnire la Cluj in data de 25 noiembrie. Daca ai timp ar fi fain sa vii si tu mai ales ca pana acuma suntem doar 2 :icon_biggrin:

Intalnirea va fi pe platou la Sala Sporturilor. S-a facut un topic la Evenimente.

16 Noi 2006, 21:28

bine ai venit in randurile familiei Ford.
Si eu am o bulbucata, e drept alta culoare. Culoarea pe care o ai tu, APPLE, sa stii ca ne-a placut mult si mie si sotiei. Ne-a intrat noua in cap sa fie metalizata, daca nu o gaseam pe cea pe care o am (blue tonic) luam apple. In realitate culoarea mi se pare mai frumoasa decat in catalog.
S-o stapanesti sanatos si sa-ti mearga "ceas"!

18 Noi 2006, 23:45

salutare.
m-am intors si eu din delegatie. si spre surprinderea mea, masina inca tot nu a ajuns. dealerul mi-a servit deja banala fraza "poate saptamana viitoare". asa ca, andy, nu vreau sa te demoralizez, dar si eu astept o fiesta confort 1.3 .... din septembrie. is fix 2 luni deja :D

vin la intalnire pe 25 ... chiar daca nu am inca ford

18 Noi 2006, 23:54

Eu am luat un Comfort de pe stoc si probabil de aceea a venit repede. 10 zile lucratoare scria in contract si a venit in 5. Luni o iau acasa. Sper sa iti vina cat mai curand ca stiu cum e cu asteptatul asta. Nu conteaza cu ce vii numai sa vii. Astept sa va cunosc pe cat mai multi.

19 Noi 2006, 00:18

Blade te rog da-mi un ID de Y!Messenger sa mai putem vb.

19 Noi 2006, 18:46

ti-l dau eu, daca platesti bine :D

19 Noi 2006, 19:45

Il am deja. Mersi de oferta oricum :icon_mrgreen:
De ce nu mi-l dai pe al tau? :icon_biggrin:

19 Noi 2006, 22:35

zuza vezi ca am pus ceva poze la chestii vazute in trafic. apar si io prin ele :D

20 Noi 2006, 10:43

cu tot cu libelula ta?:D
Răspunde