Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Kituri xenon la cele mai bune preturi

18 Feb 2009, 16:32

NOU! Kituri xenon cu garantie 12 luni! Kit normal - 370 ron, Boixenon - 450 ron. Se poate asigura si montaj in Brasov.
Kitul contine: 2 becuri, Balast super slim (ultima generatie), 2 suporti, 2 benzi adezive, panduiti, intr-un cuvant tot ceea ce este nevoie pentru un montaj cat mai sigur si de calitate.

Pt. comenzi va rog pe acest topic, PM, nr de tel: 0724-230.687 sau 0724-590.687 sau pe Yahoo id: christydevil2002@yahoo.com.

Va multumesc

P.S.: Rog frumos un moderator sa mute acest topic la vanzari piese sau la partea de tuning. Imi cer scuze pentru postarea lui aici.

Re: Kituri xenon la cele mai bune preturi

19 Feb 2009, 00:39

Bon s-a mutat
Conform regulamentului acestei sectiuni trebuie mentionat un discount pt membrii :D
Cu Stima

19 Feb 2009, 16:46

Nu vreau sa fiu rau,dar in Iasi se monteaza xenon normal cu 360 RON si garantie 2 ani pe kit si montaj, tot cu facutura si chitanta pentru decont!

21 Feb 2009, 18:25

La mai multe kituri de xenon achizitionate pretul se discuta. Daca doriti sa faceti o comanda la comun eu nu am nimic impotriva. Va astept.

05 Mar 2009, 08:27

Regulile secţiunii

Doar firmele autorizate au dreptul sa initieze cate un subiect nou in aceasta sectiune! Topicurile pentru cerere de oferta vor fi sterse fara atentionare! Daca doriti sa aflati pretul unui anumit produs/serviciu oferit de firma respectiva, postati in topicul firmei.
Firmele care doresc sa isi publice oferta trebuie sa declare datele de contact (adresa, nume, persoana de contact, telefon, site, email), cat si sa respecte legislatia romana in vigoare (eliberare de factura, garantie, etc).

Cei care nu respecta ce scrie in regulament vor avea topicurile mutate sau inchise (dupa caz)!! Va rog precizati: adresa, nume firma, persoana de contact, telefon, site, email. Multumesc.
Subiect închis