Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Mi s-a resetat casetofonul cand am scos borna de la baterie

22 Feb 2009, 10:45

Cand am scos borna de la baterie mi s-a resetat casetofonul. acum imi cere un cod pe care nu il am, cum pot afla acel cod ? :(( :-/

Re: Mi s-a resetat casetofonul cand am scos borna de la baterie

22 Feb 2009, 10:50

daca nu ai codul scris p'undeva, in cartea tehnica, in cartea de service sau in factura de cumparare, scoate aparatu' din locasul sau, noteaza seria lui si scrie aici. se afla codu'.

nu incerca sa mergi pe ghicite!!! dupa cateva incercari... poti sa uiti de aparat. costul deblocarii poate ajunge la pretul lui...

22 Feb 2009, 10:54

$1 scrie:$2aca nu ai codul scris p'undeva, in cartea tehnica, in cartea de service sau in factura de cumparare, scoate aparatu' din locasul sau, noteaza seria lui si scrie aici. se afla codu'.

nu incerca sa mergi pe ghicite!!! dupa cateva incercari... poti sa uiti de aparat. costul deblocarii poate ajunge la pretul lui...

cum scot aparatul din lacas ?

22 Feb 2009, 11:05

daca nu ai sau nu gasesti ghearele de scos radioul, foloseste 4 cuie mai lungi pe care sa le bagi in gaurelele de pe laterale. grosimea lor sa fie cat de cat potrivita. cu rabdare misti de cuie si de aparat pana scapa de acolo. fortezi cu simt! scoate radioul cu grija si catuta toate inscriptiile de pe el. seria ar trebui sa inceapa cu M... nu ai specificat ce masina ai.

vad ca esti nou p'aci... bine ai venit!!!
completeaza profilul tau (mergi la panoul utilizatorului) cu mai multe date: masina, locatie... daca ceri sfaturi e bine sa stim la ce ne referim.

mai studiaza forumul! sunt diferite sectiuni mai mult sau mai putin aplicate pe anumite dezbateri/idei/probleme. de exemplu, acest topic ar fi trebuit deschis la sectiunea help/troubleshooting sau la sectiunea cu tipul de masina pe care il ai, sau la audio/video/navigatie.
forumul este un prieten de nadejde. ai grija ca daca gresesti prea des te curenteaza moderatorii sau administratorii. pe buna dreptate fiindca e bine sa avem arbitrii. suntem oameni, niste lighioane predispuse la anarhie...

hai noroc!

22 Feb 2009, 11:55

Citeste aici: viewtopic.php?f=20&t=20326
Subiect închis