de Maximilian » 29 Ian 2009, 10:52
Eu am facut greseala sa plec acum vreo 2 saptamani sa merg cu cateva colege de serviciu la Ikea sa mancam(mai erau cativa cu masini, eu eram cu Corsa lui frate-miu si pentru ca e mica masina am zis ca nu vreau sa o incarc aiurea, asa ca "mi-au dat gagicile").
BIG MISTAKE!!!
Era vineri, tocmai ce ninsese, era zapada pe jos, drumul altminteri era numai mazgos. Cum am iesit in drum, ca sa nu incomodez pe nimeni am calcat-o cand am prins un pic de spatiu la prioritate. De atunci au inceput primele "schelalaituri". Dati-va seama ca nu e nici mare monstru masina, motor de 1.2:)! Am depasit o Dacie care pleca foarte incet de pe loc, iar tipete si vorbe de genul "nu vreau sa mor","Maaaaax(nu strigau a orgasm, ci a frica)". Doua erau cu gura pe mine, a 3-a era ok, destul de silentioasa, de fapt chiar mi-a zis ca ii placea(deh, pe ea am rotit-o in team building la Cheia cu Granada pe zapada in parcarea de la hotel). Nu am mers tare, nu am mers riscant, am respectac regulile de circulatie cu strictete(numai pe langa Zoo ce am ajuns pe la 80 km/h, ) dar erau cu gura pe mine de nu era adevarat.
Cum am ajuns in parcare la IKEA am avut grija sa imi iau revansa....deh, parcare goala la pranz, zapada proaspata, da-i cu frana de mana...cu fata, cu spatele, 180, 360, derapaje controlate. Daca urlau ca vine stalpul eu faceam gogosi numai in jurul lui. A fost distractiv, insa mi-au scos vorbe dupa aia ca sunt nebun, ca nu se mai urca cu mine, etc.
A fost prima oara in viata cand am avut astfel de probleme, pentru ca altfel iau in masina numai pe cine stiu ca e ok, si in general toti prietenii/prietenele mele spun ca au incredere in mine sa fiu "designated driver", si in oras si la drum lung.
Deci...solutia este sa nu le mai luam in masina!:D Ele sa vina cu trenul si noi sa ne plimbam in liniste si pace!:D