Discutii libere/forum

Va place site-ul ford.ro ???

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Va place site-ul ford.ro ???

Mesajde bm3rmy » 27 Feb 2009, 12:12

Cui ii place cum se prezinta site-ul ford.ro?
Mie nu. E...parca facut acum 9 ani :).
opel.ro e mai bine gandit si mai placut parerea mea, citroen la fel.
[flash=]Focus II 116CP TDCI [/flash]
bm3rmy
Ford Freak

Re: Va place site-ul ford.ro ???

Mesajde Smiley » 27 Feb 2009, 12:41

functional, site-ul este mai mult decat ok.
estetic, asta tine de fiecare :)

oricum, am eu o presimtire ca in cateva luni de zile o sa se schimbe. uita-te la http://www.ford.co.uk/ sau la http://www.ford.de/ , cred ca asta e noul design pe care or sa trebuiasca sa-l adopte toti.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde bm3rmy » 27 Feb 2009, 13:38

Mda, le-am vazut cele din D si UK dar cel din RO e umpic jenant pt "timpurile noastre".
Pana la urma si cu modul cum arata site-ul poti atrage clienti, una e sa vezi o poza aiurea cum cam sunt alea de pe ford.ro si alta o prezentare in flash, 3D gend ford.de ori.co.uk

Poate or sesiza mai devreme.
bm3rmy
Ford Freak

Mesajde thecage » 27 Feb 2009, 13:43

Mai exista site-uri Ford care arata la fel ca cel romanesc (ford.fr, ford.be, ford.es, ford.it), asa ca probabil o sa mai dureze.
Imagine
Imagine
thecage
Member

Maşina: Ford Focus 2, 2008, 1.6 Ti-VCT 115CP, Trend

Mesajde alexandrusavu » 27 Feb 2009, 13:49

Mie sincer mi se pare ok aranjat.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde isotech_ro » 27 Feb 2009, 13:53

eiiii dracie !!! dar cum va inchipuiti ca o sa plateasca "domnu'" tiriac pentru asa ceva ... ii va scadea profitul .... sa plateasca Ford programatorii pentru a modifica site ... chiar ma uitam daca pe site romanesc a aparut vreo informatie despre new fiesta si new ka ... "sanky" dar ce sa ramina cu stocurile nevindute .... va-ti gasit zau asa
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde dragomir » 28 Feb 2009, 12:14

Eu personal il consider ok,este foarte functional.
VALENTINO ROSSI........................................THE DOCTOR OF MOTOGP
dragomir
HAOS Crew

Maşina: Ford focus 2 facelift 2008 trend+optionale 1.6 100 cp

Mesajde bm3rmy » 28 Feb 2009, 13:04

Mda, "foarte functional" si ce sa intelegem prin asta, banuiesc ca usor de "umblat" prin el, atat.
Bine ca new fiesta are bord de "alien" si un amarat de site arata ca dacia 1300.
Eu la vad ca un site usor de umblat prin el dar facut parca la inceputurile HTML-ului :).
Ar fi cazu sa mai evolueza, "foarte functional" mie nu mi se pare ceva multumitor.
bm3rmy
Ford Freak

Mesajde oaspetele » 28 Feb 2009, 13:07

O singura remarca am de facut : dezvoltarea unor sectiuni pe tipul de motorizare
1.dizal
2.benzina
ar fi mult mai usor de cautat raspunsuri la intrebari, un anumit motor se regaseste sub capota lui C Max, S Max, Mondeo, Focus etc.
oaspetele
Ford Freak

Maşina: Ford S MAX 2006 1999 140cp Titanium
VIN: WFOSXXGBWS6G75358

Mesajde concaten1 » 28 Feb 2009, 13:48

Mai putin conteaza interfata care este foarte ok. Conteaza mai mult informatia continuta, numarul de utilizatori si, de asemenea preocuparea moderatorilor ca lucrurile sa mearga bine. La ce va trebuie Macromedia si alte briz brizuri care necesita updateuri. Mai ganditi-va ca site-ul este accesat si de "veterani" mai putin experimentati in smecherii web.
concaten1
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta 1.25 75 CP 2007 Silver

Mesajde catser » 28 Feb 2009, 14:34

interfata este doar o chestie pur comerciala....pt clienti mult mai importanta este functionalitatea site-ului : incarcare usoara, navigare simpla, gasirea fara dificultate a informatiilor de care ai nevoie, actualizarea in timp util...etc...
in rest e treaba lor daca stiu sa-si ambaleze marfa intr-un ambalaj frumos....
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde BogdanFSB » 28 Feb 2009, 14:55

mie imi place foarte mult site-ul...tin minte inainte sa-mi cumpar masina mai dadeam cate o raita pe zi pe site sa-mi clatesc ochii :-"
BogdanFSB
Moderator

Maşina: Renault Kadjar Intense EDC

Mesajde DanielArdelian2 » 28 Feb 2009, 20:49

$1 scrie:$2 singura remarca am de facut : dezvoltarea unor sectiuni pe tipul de motorizare
1.dizal
2.benzina
ar fi mult mai usor de cautat raspunsuri la intrebari, un anumit motor se regaseste sub capota lui C Max, S Max, Mondeo, Focus etc.

In acest topic se discuta despre site-ul importatorului Ford in Romania, http://www.ford.ro
Ceea ce spui tu trebuie postat la sectiunea de Sugestii si Reclamatii a forumului.

Dar din pacate nu pot fi de acord cu tine, pentru ca acelasi motor pe masini diferite prezinta tot soiul de particularitati.
Uite doar un exemplu, off the top of my head: motorul de 1.6i / 100 CP benzina de pe Fiesta si de pe Focus sunt diferite. Difera forma galeriei de admisie, filtrul de aer, si multe altele. Pe Fiesta are filtru de benzina extern si circuit cu tur-retur. Pe Focus 2 are filtru de benzina in rezervor, se curata pe la 90K, iar circuitul de combustibil este returnless (fara retur). Motorul de 1.6i / 100 CP de pe Focus 1 are valva de control relanti si clapeta de acceleratie actionata mecanic. Celelalte implementari au acceleratia electronica. Unele motoare de pe Mondeo Mk3 care aveau distributia pe lant, se pare ca acum, pe Mondeo Mk4, au distributia pe curea. Si mai sunt si alte diferente.

Si apoi, mai sunt utilizatori care incurca sectiunile chiar si acum. Prevad ca acele sectiuni Benzina / Diesel ar avea o audienta destul de redusa si majoritatea intrebarilor tot in subsectiunile specifice modelului de masina vor fi postate.

Gata cu off-topicul, ma pregatesc sa fiu sanctionat de moderatorii sectiunii. :D
KomandantuR si alen, please be gentle ^:)^ [-O<
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde bibanu47 » 28 Feb 2009, 22:37

As avea si eu o parere de expus,dar mentionez ca nu vreau sa contrazic pe cineva,dar nici sa ma laud.
Eu fiind mecanic,sunt logat pe mai toate forumurile,sub acelasi nume de utilizator[bibanu47],sunt departe de gandul,de a critica alt forum,pot spune doar ca forumul Ford este foarte practic si simplu de utilizat,prefer aceast format,decat unul amplu si sofisticat,are momente cand merge mai greu,dar meniul mi se pare excelent.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
bibanu47
Director Tehnic

Maşina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT

Mesajde oaspetele » 01 Mar 2009, 07:47

uao, scuze atunci.
#:-S
abia acuma m-am prins.
oaspetele
Ford Freak

Maşina: Ford S MAX 2006 1999 140cp Titanium
VIN: WFOSXXGBWS6G75358

Mesajde bibanu47 » 01 Mar 2009, 15:18

Si ar mai fi ceva de mentionat in legatura cu acest forum,lucru care pe celelalte nu.l observ si anume:
Admini si moderatori,sunt baieti pregatiti si au interventii de bun augur,in topicuri, :) pe cand in alte forumuri,se ocupa decat de sanctionari. :(
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
bibanu47
Director Tehnic

Maşina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT

Mesajde Nenea Fordescu » 01 Mar 2009, 17:24

Site-ul in legatura cu care se incearca o discutie este http://www.ford.ro ! :)
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde toxicristi » 07 Mar 2009, 00:58

Din ce stiu eu, cam ce tine de importator legat de site este....limba. Stiu ca toate trebuie sa arate la fel, si pana luna trecuta asa se intampla. Foarte probabil ca o sa primeasca noul site ford , cu un mic delay, normal. Printre cele memorabile ca design, era cel de prezentare Focus ST. Era aproape ca un joc.

Acum depinde si de ce se asteapta fiecare de la un site. Pentru mine, sa fie rapid, intuitiv, simplu de folosit si eficient este mai important ca grafica in sine.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde FocusRO » 01 Mai 2009, 03:05

Imi place ford.ro sectiunea forum :D in special
FocusRO
Gold Member

Maşina: ford focus
VIN: nuMultumescNUbeau

Mesajde edit » 01 Mai 2009, 20:08

nu-mi place.
daca intri acolo pt prima data, vei gasi extrem de greu informatiile ce te intereseaza. eu m-am mai obisnuit cu el si stiu pe unde sa umblu.
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection
edit
1nsane Member

Maşina: BMW 520xD G30

Înapoi la Discutii libere/forum