ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
03 Mar 2009, 13:28
$1 scrie:$2ALUT
acu 2 saptamani am gasit rup bratul de la stergator spate. am comandat bartul si aseara am incercat sal schimb. insa nu am reusit sa scot bratul vechi. rugamintea mea este daca poate cineva sa imi spuna cum sa procedez. am vazut ca unii colegi au rezolvat problema in service, cica ar trebui o presa. mai exista si o alta posibilitate?
astept parerile voastre merci
il misti cu socuri mici stanga - dreapta...iese fara strici nimic
03 Mar 2009, 13:35
Mi-a povestit mama mai demult de un taranush de pe langa mine care s-a intors acasa si a gasit un Logan pe locul sau de parcare, platit la primarie presupun (nu sunt sigur deoarece pe 13 locuri marcate sunt parcate 14 masini prin urmare unul nu plateste).
A claxonat el ca un taranush vre 5 minute... nimic... n-a venit nimeni. Vazand asta, in mintea aia a lui de terminat, s-a rasculat si i-a smuls oglinda retrovizoare si i-a lasat-o pe capota.
Abia astept sa ma intersectez vreodata cu el desi nu prea avem nici o tangenta
03 Mar 2009, 14:07
AM INCERCAT CU SOCURI MICI, DAR IMI E TEAMA SA NU FAC VREO PROSTIE.
03 Mar 2009, 14:10
Si la Plopeni sunt probleme cu locurile de parcare

?
03 Mar 2009, 14:13
$1 scrie:$2M INCERCAT CU SOCURI MICI, DAR IMI E TEAMA SA NU FAC VREO PROSTIE.
Daca ai posibilitatea, incearca sa prinzi cu un patent sistemul stergatoarelor care se afla in miscare fie de sub capota fie din imediata apropiere a bratului stergatorului pantru a inlesni deblocarea prin aplicarea de forte fie sporite fie opuse

(un fel de contra)
PS:
putem citi si fara sa utilizezi CAPS LOCK (LITERE DE TIPAR)
03 Mar 2009, 14:30
Catalin vorbea de stergatorul de pe luneta. Ala probabil se scoate in alt fel.
03 Mar 2009, 16:01
da, despre stergatorul luneta e vorba.
scuze ca am scris cu litere de tipar mai sus
04 Mar 2009, 15:28
astazi am dat si cu un spray special si o sa vad mai tarziu ce si cum. daca nu reusesc cred ca ma duc la service. alta solutie nu exista pentru ca trebuie desfacuta si tapiteria.
09 Mar 2009, 09:55
in wekend am rezolvat problema. am reusit f usor sa il scot. se pare ca solutia cu care am dat sia facut efectul.total lucrare 140ron. asta de fapt este pretul stergatorului . pentru doritori voi pune un nr de telefon de la firma de la care am luat stergatorul 0747631550. mentinez ca un astfel de brat la reprezentanta este 200ron.
20 Mar 2009, 18:29
astia care v-ai trezit cu stergatoarele rupte, ia ganditi-va: nu cumva ati parcat aiurea pe mijlocul trotuarului sau blocand alta straduta?
am vazut masini parcate pe mijlocul trotuarului cu stergatoarele agatate de oglinzi (de ce oare????).
am vazut masina ce bloca iesirea de pe o alta strada cu stergatoarele facute in forma de U (de ce oare????)
20 Mar 2009, 21:22
Si chiar daca. Sunt si alte mijloace, nu trebuie sa faci stergatoarele cravata. Sper ca nu esti genul care daca are o disputa cu un vecin, a doua zi lasi o urma de cheie pe masina aluia...
20 Mar 2009, 21:42
$1 scrie:$2m pe unul in parcare care manevreaza o gramada de bolovani

. Cand pleaca din parcare ii "presara" pe loc, cand vine seara ii ia si ii da la o parte

. E un adevarat spectacol.
O idee mai buna, il urmaresti dimineata cand pleaca, si iesi sa ii lipesti bolovanii. Seara il filmezi cum trage de ei....
Iti stau la dispozitie cu detalii pentru "manopera".